Вие четете...
Новини

Бъдещето на България е жертва на капитализма

Вече почти 30 години капиталистическият режим последователно разрушава живота, промишлеността и селското стопанство на България и при всеки един повод бърка надълбоко в джобовете на населението.

Обещанията на ГЕРБ и БСП да стабилизират икономиката и да увеличат социалните права и възможности на българите остават само празно говорене.

Въпреки всички „благи намерения“ на капиталистическата класа, животът в страната става все по-труден, все по-нервен, все по-мрачен: пенсионната възраст се увеличи, данъците – преки и непреки – надхвърлят 50%, инфраструктурата е в окаяно състояние, градовете се превърнаха в частни паркинги, цените на стоките и услугите целогодишно се покачват, непрекъснато сме в състояние на някаква „епидемия“, унищожавана от БАБХ…

Капиталистическата власт стои на пост в интерес на олигарсите и бюрокрацията, в техните ръце са съсредоточени всички национални богатства на България, а проблемите на тези крадци се решават единствено за сметка на работническата класа.

Бъдещето на България е жертва на капитализма и неговият разгулен цинизъм…

Връх на този разгулен капиталистически цинизъм е „спорът“ между ГЕРБ и БСП за това какви оръжия да закупят, как да разпределят онова, което са ограбили от работещите българи, как да направят богатите по-богати и бедните по-бедни…

Търпението на нашият народ свършва – и никой няма да попречи на утрешният революционер да смачка всеки капиталист и капиталистически политик.

Ако властта и „опозицията“ й не прекратят геноцида над българския народ, то на улиците един ден ще излязат милиони граждани.

И имено тези милиони хора ще бъдат длъжни да определят бъдещето на страната и своето място в него!

Павел Иванов

Дискусия

Коментарите са изключени.

Blog Stats

  • 472 828 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

юли 2019
П В С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

%d блогъра харесват това: