Вие четете...
Новини

Днешният социалистически фашизъм е по-опасен от германския

Капитализмът е неефективно общество. Но напоследък той е превърнал в крайна цел на лъжесоциалистите от Българската социалистическа партия.

Тези хора поставят за своя задача съхраняването на капитализма и целта им е свалянето на ГЕРБ от властта и провеждането на друг тип капиталистическа диктатура, базирана на откровено фашизоидни разбирания – ксенофобия, омраза към малцинствата, силна капиталистическа държавност, вождизъм и омраза към всичко социалистическо и комунистическо, което в техните болни глави се родее с термина „джендъризъм“!

Естествено, това са абсолютни капиталистически лъжи!

Тези лъжесоциалисти, организирани от Корнелия Нинова, са проводници на консерватизма и реакцията!
Такива политически екземпляри са по-реакционни в сравнение дори с днешните капиталисти.

Те искат да изградят някакъв национален социализъм, т.е. обикновен фашизъм.

И тези фашизирани социалисти от БСП днес се опитват да се представят като някаква алтернатива на ГЕРБ… Е, точно тук се крие жизнеността на днешния капиталистически режим. Защото лъжата не може да бъде алтернатива. Защото запазването на капиталистическите отношения не може да бъде каквато и да е цел на хора, които се приемат за социалисти.

Националният, консервативният социализъм на Нинова е непотребен за българската работническа класа – такъв социализъм е като петата лапа на кучето.

Народът може да тръгне единствено след идеята за истински социализъм – разбираем, демократичен, смел, който си поставя за цел да унищожи капиталистическите отношения в обществото. А това означава социализъм, в който няма място за интересите на хора като Нинова, и Борисов!

В днешното съществуване на Левицата пречи не само и не толкова капитализма, колкото огромните орди на неграмотни, невъзпитани, реакционни и кресливи лъжесоциалисти, които предлагат не нов социализъм, а само едно – нов бюрократичен фашизъм!

Какво желаят привържениците на Нинова? Те се стремят към българска национална диктатура, силен лидер, железни закони и ред, възраждане на суверенната велика държавност.

Точно този „ниновизъм“ се родее и с хитлеризма, и с франкизма, и с пиночетизма, и с мусолинизма.

Самата лидерка на БСП уважава не Маркс, не Енгелс, не Ленин, не Сталин, не Кастро, не Гевара, не Благоев, не Димитров…

Тя се прекланя пред Тачър, Мей, Oрбан, Кьовеши…

Днешният социалистически фашизъм е по-опасен от германския!

И, ако българските леви интелектуалци и истинските социалисти и комунисти не могат да видят по-далече от носа си – то фашизмът в БСП и в България ще намери своите следващи жертви!

Дискусия

Коментарите са изключени.

Blog Stats

  • 472 828 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

юни 2019
П В С Ч П С Н
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

%d блогъра харесват това: