Вие четете...
Новини

„Че Гевара“ и СКБ подкрепят ВМРО за цените на храните и искат оставката на Нинова

От името на автентичната българска левица – Движение „Че Гевара“ и Съюза на комунистите в България – изразяваме своята благодарност и подкрепа към ВМРО, че предложиха реализирането на нашата идея за въвеждане на ценови борд по отношение на стоките от „малката потребителска кошница“ и за въвеждането на регулирано ценообразуване спрямо тях.

Изразяваме своето възмущение, неодобрение и презрение към председателката на БСП Корнелия Нинова, която с последното си изказване в подкрепа на капитализма и пазарната икономика, в което нарича „популизъм“ нашето и на ВМРО предложение, се обяви в интерес на капиталистическия режим в България.

Тя каза следното: „Намираме предложението на г-н Каракачанов за популистко и за невъзможно за изпълнение. В съвременна пазарна икономика да налагаш регулирани цени на търговски стоки просто няма как да се случи. Хубаво е, сигурно на народа много ще му хареса държавата да регулира цените на основната кошница от храни и стоки, но е невъзможно.“

Тези нейни думи за пореден път показват кой е истинския враг на левицата в България!

Считаме за недопустимо социалистическа партия да бъде ръководена от крайно дясна персона, защото с присъствието си същата дискредитира до крайност социалистическата идея.

Приканваме лицето Нинова да напусне БСП, защото нейната бакалска идеология няма нищо общо със социалистическата идея.

Власт на народа!

Venceremos!
 
Павел Иванов –
председател на Съюз на комунистите в България
Движение „Че Гевара“
Реклами

Дискусия

Коментарите са изключени.

Blog Stats

  • 453 813 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

септември 2018
П В С Ч П С Н
« авг.   окт. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Реклами
%d блогъра харесват това: