Вие четете...
"Че Гевара" - България, Новини

Движение „Че Гевара“ и Съюзът на комунистите в България: Да върнем безплатното здравеопазване в България

Движение „Че Гевара“ и Съюзът на комунистите в България категорично се противопоставят на идеите за задължителна застраховка за здраве и доплащане от пациентите за лечение в болниците.

Новият здравноосигурителен модел, предложен от здравното министерство, е опит за продължаване на геноцида от страна на управляващите капиталисти към ограбения български народ.

В българската история съществуват работещи практики в сферата на здравеопазването, които демонстрират, че е възможно лекуването на всеки един български гражданин да бъде за сметка на бюджета и да не товари българите с непосилни задължения и финансови тежести към държавата.

До ден днешен по-ефективна и по-успешна здравна система от социалистическата все още не е измислена, което се потвърждава от функционирането на здравеопазването в държави като Куба, Виетнам и Китай!

Движение „Че Гевара“ и Съюзът на комунистите в България предлагат на Министерството на здравеопазването да преустанови опитите за разширяване на частната инициатива в областта на здравните услуги и да възстанови системата на социалистическата грижа за здравето на всеки български гражданин!

Павел Иванов
Председател на Съюз на комунистите в България
Движение „Че Гевара“

Реклами

Дискусия

Коментарите са изключени.

Blog Stats

  • 453 813 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

септември 2018
П В С Ч П С Н
« авг.   окт. »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Реклами
%d блогъра харесват това: