Вие четете...
"Че Гевара" - България, История, Новини

Българският премиер заплашва българските граждани!!!

Сега чух, че Бойко Борисов се закани: „Тези, които ме свалиха на Февруарските протести, ще ги гоня до дупка тези гадове“.

И понеже аз съм един от активните агитатори, пропагандатори, организатори и участник във Февруарските протести, се чувствам реално заплашена от премиера на страната.

Чувствам заплашен живота ми, защото това е премиерът на цяла държава с огромна власт, а аз съм само една журналистка.

Бойко Борисов, ако падне физически или морален косъм от главата ми, ако по някакъв начин ми бъде нанесен морален,физически или прочие ущърб, ще бъдеш обвинен ТИ, уважаеми Бойко Борисов. Сега отивам в МВР и пускам жалба, че съм заплашена.

Това НЕ Е нормална държава.

Същата заплаха важи и за хилядите членове и симпатизанти на Движение „Че Гевара“ и на ПП „Съюз на комунистите в България“, които бяха в основата на Февруарските протести. Призовавам всички, които участваха във Февруарските протести да издигнат високо глас срещу тази ЗАПЛАХА!!!

Българският премиер заплашва българските граждани!!!

Уважаеми господин премиер, по време на Февруарските протести Вие бяхте свален от БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!
Вие нарекохте същия този български народ, който използва Конституционното си право да протестира, „гадове“ и заплашихте, че ще го „гоните до дупка“.

По силата на българското законодателство, Вие, господин премиер, ще бъдете отговорен, ако и косъм падне от главата на този изстрадал български народ!

И понеже гаврата над българския народ в резултат на Вашето, а и на всички други продажни правителства, причинява ВРЕДА на българския народ, българските граждани са в правото си да предявят съдебни искове за причинена морална, физическа и прочие вреда за всичките тези позорни и унищожителни за народа години на „демокрация“.

Ако българският народ започне съдебни дела срещу „демократичната“ и продажна политическа класа, обречени сте!

Но най-голяма ще е вината ви пред историята!

Всички вие, които разграбихте тази държава, които превърнахте българския народ в роб, в едва оцеляващ, в изгнаник, в обезверен, в отчаян, в прегънат, смазан и превърнат от човек в същество, ще отговаряте за делата си.

Един ден ще има нов НАРОДЕН СЪД!

Бъдете сигурни в това.

Тогава ще получите заслуженото!

Власт на народа!

Това е нещото, от което се изприщвате, втриса ви, изкарва ви извън релси и почти ви парализира, защото Властта на народа заплашва краденото ви богатство!

Но Властта на народа е нещото, което този народ много скоро ще поиска в един глас! Властта на народа е единственото решение за изход от блатото, в което натикахте Родината!

Да живее свободна България!

Петя Паликрушева
Движение „Че Гевара“
ПП „Съюз на комунистите в България“

Реклами

Дискусия

Коментарите са изключени.

Blog Stats

  • 446 192 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

март 2018
П В С Ч П С Н
« февр.   апр. »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Реклами
%d блогъра харесват това: