Вие четете...
Новини

Павел Иванов: Класовите капиталистически интереси създават уникални възможности пред наемните работници

Трябва да бъде засилена и укрепена гражданската Съпротива срещу „астралните“ политическите близнаци Борисов и Нинова
Миграцията и сигурността на България не могат да бъдат разглеждани отделно от процесите на разпад в системата на европейската социална сигурност.

Това подчерта председателят на Съюза на комунистите в България Павел Иванов по време на среща с привърженици в Пловдив, разяснявайки кои са основните заплахи и възможности пред страната ни.

Липсата на реален растеж в икономиката, превръщането на заетостта и на труда в стока, пазарният хаос непрестанно генерират и подхранват противоречия, чието преодоляване не е по силите на системните партии, подкрепящи НАТО и ЕС в Народното събрание – т.е. партиите на политическата мимикрия и лъжа – обяви Павел Иванов.

„Частните капиталистически интереси оставиха България без собствена суверенна национална стратегия за развитие, което дава възможност на политици като Борисов и Нинова да шикалкавят, да лъжат, да си променят мненията си според класовите капиталистически интереси, които те представляват и с които търгуват“.

Според председателя на СКБ дебатът по отношение отнетите граждански, политически и трудови права тепърва предстои. Този дебат няма да бъде продължение на правителствена, на парламентарна политика или представителство, а израз на политическата воля на наемните работници в съвременна България.

„Важното е днес българските работници да видят, че, освен Съюза на комунистите в България, в българската политическа система няма друга модерна опозиционна партия, която да работи – неуморно, упорито, всеотдайно – единствено за укрепване на класовия характер на Съпротивата срещу силите на Злото, мимикрията и лъжата, представлявани от „астралните“ политическите близнаци Борисов и Нинова“, подчерта накрая на срещата Иванов.

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 433,602 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

май 2017
П В С Ч П С Н
« Апр   Юни »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: