Вие четете...
Новини

СКБ: Ракетните удари на САЩ срещу Сирия са престъпление и провокация

Днес Президентът на САЩ Доналд Тръмп демонстрира, че САЩ винаги са били и ще бъдат агресори по-отношение на по-малките и по-слабите страни, които не се съобразяват с тяхната глобална политика.
Решението на Тръмп за атака с 59 ракети „Томахоук“ върху една суверенна държава е абсолютно престъпление и грозна провокация.

Съюзът на комунистите в България и Движение „Че Гевара“ категорично протестират срещу този терористичен акт, който цели да сплаши народа на Сирия!

Ударите срещу сирийски обекти от страна на САЩ са част от мръсната война, обявена от Запада на Руската федерация. Тръмп, като маша на едрия капитал, погази всички международни закони и споразумения и нападна една суверенна държава, основавайки се единствено на недоказани предположения за вина на Асад, изфабрикувани в разузнавателните лаборатории на капиталистите.

Тръмп прегази с кървавата си атака и Организацията на обединените нации и с това действие даде още сила на тероризма в Сирия. Даде сила на онзи тероризъм, който окървави Париж, Лондон, Берлин, Мадрид, Рим, Санкт Петербург, Стокхолм…

САЩ са страна, превърнала своите въоръжени сили в сили на американския държавен тероризъм, който от десетилетия залива света – да си спомним за България, Гърция, Корея, Виетнам, Афганистан, Югославия, Ирак, Либия. САЩ, под различни измислени предлози окупираха и бомбардираха десетки страни по цял свят. А днес използват риториката срещу тероризма, за да продължат с агресията си.

САЩ доведоха на власт, подкрепяха и подкрепят и фашистите в Украйна, окупираха Черно море и се настаниха безплатно в България.

Днес ръцете на Тръмп са облени в кръв!

А светът може да бъде освободен от САЩ единствено от социализма и комунизма!

Павел Иванов
Съюз на комунистите в България
Движение „Че Гевара“

Advertisements

Коментари

Коментарите са изключени.

Blog Stats

  • 442 594 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

април 2017
П В С Ч П С Н
« мар.   май »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: