Вие четете...
Новини

Управляват ни крадци, поставени от крадци, за печалбата на крадци

Предстои драстично увеличаване на цената на природния газ.

Потърпевша ще бъде българската работническа класа – т.е., най-бедните, които в жега и студ, ден и нощ работят и мизерстват, за да предоставят на бизнеса своите собствени пари.

Очаква се поскъпване и на топлоенергията и електроенергията. Отново, за да се гарантира печалбата на мазните бизнесмени и политици.

Това поскъпване, ще лиши милиони българи от средства за прехрана, от средства за образование, здравеопазване, култура. За да може шепа олигарси и техните фирми да си възстановят загубите от приключилите извънредни избори.

Комисията за енергийно и водно регулиране се превърна в инструмент за нагло и престъпно ограбване на наемните работници, задействан от едрия бизнес.

Никаква икономика не може да се развива в условията на такава нагла кражба, каквато ни готвят енергийните дружества и КЕВР.

Българското общество се превърна в едно ограбено и ограбвано общество.

И докато народът мизерства, властта продължава да демонстрира рядко срещано подмазвачество точно към най-богатите – към представителите на едрия бизнес и българската олигархия. А олигарсите, въпреки кризата, стават все по-богати и по-богати, продължават да увеличават своите гигантски банкови сметки, което е възможно благодарение на подкрепата от страна на държавната и местната власт.

Ние настояваме и ще продължим да настояваме за връщане на стратегическите икономически отрасли под контрола на държавата. Само така може да бъде спряно разграбването на страната и на всеки един български гражданин.

За оцеляването и възраждането на България днес имаме нужда от нова посока, от нова икономика, от нови хора, от нова политика. И всеки неравнодушен към съдбата на Родината българин трябва да осъзнае, че подкрепата за политиката на капиталистическите леви и десни партии, на капиталистическата система, на олигархията и едрия бизнес води до лична и обществена загуба.

Следващите протести и народни бунтове могат да свалят властта на капитала!

Вече нямаме право на грешки и експерименти, които обслужват забогатяването на една шепа престъпници за сметка на обедняването на цял народ!

Павел Иванов
Председател на ЦК на СКБ
Движение „Че Гевара“

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 435,030 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

март 2017
П В С Ч П С Н
« Февр   Апр »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: