Вие четете...
Новини

Революцията е модерна и усмихната

vulkanС какво ни плашите, господа?

Ние няма какво да губим, а вие имате! Ние нямаме милиони и миларди евро, а вие имате! Ние нямаме приватизирана и реституирана собственост, а вие имате!

Дали се страхуваме, че при една национализация доходите на богаташите ще намалеят, а доходите на бедните ще се увеличат? Съвсем не се страхуваме! Напротив – искаме го!

Да се страхуваме ли, че можем да загубим милионните си сметки в банките? Няма как да се страхуваме – ние не притежаваме нищо, нямаме банкови сметки и по десет-двайсет къщи и вили!

Да се притесняваме ли, че ще останем без частни самолети, яхти и лимузини? Няма да се притесняваме – те са ваши, а не наши!

Ние можем да загубим единствено оковите си, с които вие ни приковахте в ярема на капитализма през 1989-та година!

Ние не искаме да вярваме на буржоазните социалисти, които ни уверяват как техния капитализъм е по-справедлив от капитализма на либералите. Капитализмът е еднакъв – той е най-отвратителното разделяне на обществото на елити и мизерници, на господари и слуги, на паразитиращи работодатели и наемни работници.

Нашата бъдеща Революция ще ви отнеме властта и ще я даде в ръцете на трудовите хора. Който с труда си създава материалните и духовните блага на България – само той ще има правото да определя съдбата на страната, да управлява и производството, и социалната сфера, и обществения живот.

Щом Народното събрание не представлява народа на България, а само интересите на различни кръгове бизнесмени, то това Народно събрание трябва да бъде разгонено. Властта трябва да е в ръцете на хората и народните представители трябва да идват от народните слоеве и класи, а не от банкови, адвокатски и бизнес среди.

Нашата Революция ще бъде Революция прогресивна. Тя е неизбежна.

Обаче, Революциите не се случват от само себе си – те се правят от хората. От онези хора, които са престанали да плачат и да се молят; които са престанали да вярват на обещания и на избори; които сами са се превърнали в борци за своето класово работническо бъдеще и са се организирали за борба.

Ето, това е основната задача на Левицата в България – да превърне днешните просещи работници в борци и герои! Ето, това е най-важната стъпка към Революцията!

Нашата Революция идва – модерна и усмихната!

Съюз на комунистите в България
Движение „Че Гевара“

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 433,712 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

февруари 2017
П В С Ч П С Н
« Ян   Март »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: