Вие четете...
Новини

ПОЗОР! Днес страхливците воюват с мъртвите – вандали поругаха паметта на Благоев и Лиляна в Пловдив

14804804_10209670447231718_19489662_nВчера за пореден път бяха осквернени барелефите на Димитър Благоев и Лиляна Димитрова в Пловдив. Гнусна нацистка ръка демонстрира с гърчави символи своята фашистка принадлежност.

Когато някой нацистки дебил се изправя с цялата си „артистична мощ“ срещу умрелите, а се крие от живите – това се нарича страхливост.

Варварството на тази ръка е естествено продължение на асенгеновските нацистки изцепки – нищо чудно зад този акт да стоят и същите вдъхновители.

А кои са вдъхновителите? Елементарно, госпожи и господа – това сте ВИЕ – хората, които отгледохте и дадохте властта на крипто-десницата в България, на интелектуални мекотели, на десебарски коремоноги и на фашизоидни земноводни!

Вандализмът над паметта на Дядото и Лиляна е проължение на официалната политика на поредица българските правителства и политикани, които предпочитат да се изживяват като борци срещу комунизма и за целта ежедневно дефилират в общественото пространство, издокарани във фашистки мундири.

Оскверняването на паметници не е спирало през последните 27 години – то е планомерно и нагло.
Виновна е и властта. Прекалено дълго ние преглъщаме лъжите и мръсотиите, които се изливат върху най-светлия период на българската история – периода 1944-1989 година, върху комунистическата идея, върху комунистическата партия, върху социализма. Антикомунизмът се превърна в хранилка за „западни ценности“ и „евросексуализъм“ (разбирайте смесването на еврофилия с педерастия).

14741231_10209670447271719_346327390_nДа се справите, уважаеми евросексуалисти, с комунистите е много лесно! Ако не ви харесват градовете и селата, построени от комунистите – постройте си свои образцови капиталистически градове и села, а в тях направете безплатни училища и родилни домове, както беше при комунистите. Ако не ви харесват заводите на социализма – направете си ваши и към тях направете безплатни поликлиники и болници за работниците, както беше при комунистите. Не ви харесва сегашното население – създайте си свое деветмилионно щастливо, здраво и спокойно население, което да живее на 27 място по стандарт на живота, както беше при комунистите.

И най-после вземете да арестувате някой крадец, който експлоатира труда, живота и бъдещето на българите, някоя овластена реститутка, някоя крадлива Тристалинка или някой евросексуален Ратан, вместо да боядисвате паметните плочи на умрелите.

Но не, вие не може да го направите – вие сте с меки десебарски китки; болни сте от безразличие, задоволеност, мракобесие и тъпоумие, а това ви пречи да ползвате мозъчните си клетки по предназначение.

Вашето поколение, гледащо с нежен поглед и премрежени ресници в знамето на ЕС-ес и НАТО, отдавна престана да мечтае за светло бъдеще и се отдаде на идеен и морален капиталистически разгул, отдаде се на бандитизъм, безработица, наркотици и… страх!

И днес страхливците воюват с мъртвите!

Но не се успокоявайте! Защото, както казваше Дядото, чийто барелеф вие поругахте, „Когато в една страна са изчерпани всички законни средства за сваляне на реакцията, тогава на народа не остава нищо друго, освен да въстане“. А когато народът въстане и победи крадливите капиталистически партии и водачи, когато си върне властта в България, вашите артистични заложби ще бъдат използвани за боядисването на тунела под Бузлуджа!

Съюзът на комунистите в България и Движение „Че Гевара“ – България не очакват българската полиция да залови извършителите и не се надяват, че тя ще посегне на властта на онези, които й плащат – на капиталистическата власт, която ежедневно унищожава Свободата и демокрацията!

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 435,045 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

октомври 2016
П В С Ч П С Н
« Септ   Ноем »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: