Вие четете...
Новини

За марксизма, Димитър Благоев и платените либерални подлоги, налазили Левицата

hristov-nДругари, да ви кажа накратко за впечатленията ми от дискусията с доц. Иво Христов.

Крайно разочарование!

Човекът е СЕРИОЗНО ДЕСЕН!

Защо смятам така и оттеглям категорично подкрепата си от него, макар до момента да събираше овации в интернет и чрез телевизионните си изяви.

Ето какви тези издигна той днес:

1. Смята, че ЕС е социалистическо образувание (което е най-големия абсурд, което може да сътвори която и да е глава).

2. Счита, че в момента НЕ живеем в капитализъм, а в някаква форма на постсоциализъм (това е тезата на ДЕСНИТЕ анализатори. Питам тогава: а в чии ръце са средствата за производство – заводи, фабрики и т.н. чий ръце са стратегическите отрасли – нима не са в частни ръце. Питам къде отива ПЕЧАЛБАТА от общонародното ни собственост, нима не в частни ръце?!) Ерго, КЪДЕ е тогава социализмът днес?!)

3. Лозунгът „България на българите“ (който издига той) съвсем НЯМА да ни спаси нито от родната експлоатация, нито от чуждата такава. Т.е. не ни грее, че трудът ни ще е ограбван от българин или таджикистанец, проблемът е в ограбването, а не в националността на грабещия). Капсулирането на държавата (както той иска), линчуването на малцинствата, които и да са те, само изместват проблема. За справка: малцинствата бяха напълно обуздани по времето на соца…)

4. Счита излизането от ЕС и от НАТО за ГЛУПОСТ!

5. Според него в България НЯМА работническа класа, т.е. НЯМА наемен труд (само припомням, че значителното мнозинство от всички бг граждани са наемни работници, т.е. нямат частен бизнес).

6. Счита предложението ми за РЕВИЗИЯ на приватизационните договори и затвор за криминалните приватизатори за ПОПУЛИЗЪМ. (т.е. явно НЕ желае заводите и т.н. да са в ръцете на държавата).

7. Същото счита и за призива ми за НОВ социализъм, за безплатно образование, здравеопазване и т.н. СЪЩО за популизъм…

8. Счита ВОСР (Великата октомврийска революция) за дело на едрата еврейска олигархия, която била дала пари на Ленин и която де факто управлявала СССР…

9. Счита, че Капитализмът от само себе си ще рухне, т.е. внушава на слушателите тезата, че от БОРБАТА срещу капитализма няма смисъл…

10. Атакува Системата, но избягва да нарича Система КАПИТАЛИЗЪМ. Апропо, същото правеха и протестърите, както си спомняте…

11. Забележете: Благоев и Маркс трябвало да останат затрупани в праха, защото в този нов глобален свят тезите им вече били НЕПРИГОДНИ.

За тези, които стигнаха до „гениалната“ мисъл, че този човек „не е нито ляв, нито десен, прилагам мисълта на Жак Атали: „По принцип, когато за някого се казва, че не е нито ляв, нито десен, това значи, че е десен. Или най-много – от центъра, което най-често не е нищо друго освен другото име на дясното”.

Извод: Доц. Иво Христов е абсолютно ДЕСЕН самовлюбен субект.

Само да припомня, че фашистите СЪЩО критикуват Системата, но споделят всичко това горното, което споделя и „прославеният“ доц. Иво Христов.

Аз му слагам чертата форевър!

Имам всичко това записано на видео, но НИКОГА повече няма да публикувам този субект! НИКОГА!

Имайте всичко това предвид и спрете да му ръкопляскате!

Нашето одобрение към доц. Иво Христов БЕ ДОТУК!

Движение „Че Гевара“

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 435,030 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

юни 2016
П В С Ч П С Н
« Май   Юли »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: