Вие четете...
Новини

Съюзът на комунистите в България и Движение „Че Гевара“ поздравяват всички българи с Деня на Великата октомврийска социалистическа революция!

Untitled-1Уважаеми приятели!

Съюзът на комунистите в България и Движение „Че Гевара“ Ви поздравяват с големия празник – Деня на Великата октомврийска социалистическа революция!

Първата в света социалистическа революция спаси милиони хора от физическо унищожение, позволи на десетки народи да се обединят в един социалистически юмрук и да ликвидират феодалните остатъци в омразната Руска империя, за да започнат строителството на най-прогресивния обществен строй на 20-ти век – Социалистическия!

Пред очите на милионите работници от цял свят Съюзът на съветските социалистически републики създаде мощна промишленост, развито селско стопанство, гражданите получиха безплатно образование и здравеопазване, културата стана достъпна за всеки човек.

Октомврийската революция изгради реални условия за истинска независимост на народите, избрали пътя на социализма и комунизма.

Днес ние преживяваме тежки години, експериментите на капиталистите от чужбина и България не ни доведоха до „развитие“. Фактически беше унищожена промишлеността, селското стопанство е в упадък, постиженията на социализма в сферата на социалната закрила за народите са загубени. България и бившите социалистически държави в Европа станаха зависими от външни финансови манипулации и се превърнаха в разменна монета в политическата игра на големите държави. Заплахата за мира е реалност, светът е неустойчив, икономическите кризи – обществени и лични – са ежедневие. В преследването на мними дивиденти капиталистическия политически елит продава себе си, и държавите си.

Ние заедно можем да се опълчим срещу капиталистическия произвол!

Съюзът на комунистите в България и Движение „Че Гевара“ Ви пожелават благополучие и радост, стабилност и прогрес. Нека мирът бъде устойчив, нека икономиката расте за благото на всеки човек.

Честит празник, другари!

Честит Ден на Великата октомврийска социалистическа революция!

Честит 7-ми ноември!

Павел Иванов
Председател на Съюза на комунистите в България

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 435,030 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

ноември 2015
П В С Ч П С Н
« Окт   Дек »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: