Вие четете...
Новини

Марксизмът се завръща, за да унищожи Държавата, която се е сраснала с мафията

Павел Иванов, Председател на ЦК на СКБ

Павел Иванов, Председател на ЦК на СКБ

В последните години никой не може да отрече, че на местна почва, в много общини, наблюдаваме феодализация на властта. Появиха се кметове-феодали, които започнаха да формират около себе си система на „властова рента“ – т.е. на обществени средства, които се разпределят между близки до властта фирми, отблагодаряващи се подобаващо на благодетелите си в подходящото време.

Тези местни феодали напълно контролират „демократичните“ избори. Практика е да има разлика между реално получените изборни резултати и вписаните в протоколите данни. Това е всеизвестно.

Това е първият признак, че по места бюрократичният апарат се е сраснал с мафията.

Тази система е особено опасна за държавата. Тя блокира всички кадрови възможности и не позволява на представителите на гражданите да дойдат законно на власт на всички нива.

Обаче…

Няма власт, която да е по-талантлива от народа.

Ситуацията е такава, че използването на административния общински ресурс в полза на местните власти е закономерно. И… недопустимо от гледна точка на правата на гражданите.

Официалната власт не иска народът да има своите представители и да управлява в полза на своите народни интереси. Днешният, създаден през последните 25 години, социално-икономически елит няма никакво намерение да се предаде без бой и издига всякакви препятствие пред пропагандно зомбираните си гласоподаватели.

В последно време сме свидетели как в Европа различни марксистки партии и организации участват в политическите борби и дори побеждават на различни нива. И никой не приема този факт като трагедия.

Но в Източна Европа положението е друго. Тук на власт – и на национално, и на местно равнище – са хора с ярко изразена фашизоидна идеология, изтъкана от политическата омраза, популизъм и лъжи. Виждаме грозни физиономии, проповядващи пещерен антикомунизъм, които са се разплули по цялата вертикала на властта.

Приемат се антикомунистически закони, които трябва да покажат, че днешните управляващи искат да изтрият спомена от собственото си „комунистическо“ минало и твърдо са решили да се изправят пред нас в „бяла премяна“.

Но душите им са черни и кални.

Души на обикновени проститутки! От най-евтините!

Властта днес е в ръцете на бюрократите-екстремисти. На либералните терористи. Нормално е такива типове да се страхуват от идеологията на социализма/комунизма. Защото това е единствената идеология, която може да се противопостави на екстремисткия либерализъм.

Всяко бездействие днес е опасно за обществото.

Обществената съпротива към остарялата капиталистическа доктрина е пътя за мирно и устойчиво развитие и прогрес. Обществената съпротива е пътят, който може да съхрани живота, бъдещето, културния и икономическия просперитет на народа.

Обществената съпротива е духът на съвременният марксизъм.

Иначе ще изчезнем от лицето на Земята.

Всички трябва да се замислим накъде се движи България.

Времето настъпи.

Павел Иванов

Дискусия

Коментарите са изключени.

Blog Stats

  • 480 201 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

октомври 2015
П В С Ч П С Н
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

%d блогъра харесват това: