Вие четете...
Новини

Капиталистическият режим унищожи България

092Капиталистическият режим смачка и унищожи България под възгласите за „Демокрация” и „Пазарна икономика”.

Влязохме и в Европейския съюз – най-мащабният проект за осъществяване на съвременното робство на монополния капитализъм над работниците и другите ограбвани народни прослойки.

Капиталистическият режим дойде със своите корумпирани правителства, продажни чиновници, бюрократични издевателства и съмнителни ценности. Ние бяхме размазани от Евросъюза и изискванията му, които ликвидираха всичко, построено от нашите деди и родители.

Капиталистическият режим създаде „класата” на развратния корумпиран бюрократ.

Бездарния капиталистически режим стовари на главите на децата ни милиарди задължения, които ще бъдат изплащани от няколко поколения безработни или нископлатени българи.

Капиталистическият режим унищожи цялата българска индустрия, приватизира на безценица стотици миларди производствени активи, а останалото наряза на скрап, за да го прибере под формата на финикийски знаци в джобовете си, за да напълни ненаситното си право капиталистическо черво.

Капитализмът напълно унищожи селското стопанство. Разруши системата за висше образование. Създаде учебни заведения, които срещу подкуп раздават дипломи на мързеливи и некадърни синове и дъщери на капиталистическата класа. Всичко, което можем да предложим за износ – това е евтина неквалифицирана работна ръка.

Капиталистическият режим направи така, че населението на страната ни се срина от 9 000 000 до 7 милиона. Младежите престанаха да раждат. Поколенията се отчуждиха.

Децата ни се отглеждат от дядовци и баби. Не виждат родителите си, защото последните, въоръжени с дипломи за висше образование, се трудят като чистачи и миячки в развития Запад.

Ето цената, която България заплати за ЕС.

Ние искахме друг живот – не такъв.

Капитализмът жестоко излъга работещите, за да ги ограби. Вмъкна ни в този ЕС, без да ни попита. Удави ни в западняшка гей, лесбо, консуматорска и развращаваща пропаганда.

Капиталистическия режим унищожи няколко поколения.

Затова Ние ще унищожим Капиталистическия режим!

Все някога!

Завинаги!

 

Павел Иванов

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 427,295 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

май 2015
П В С Ч П С Н
« Апр   Юни »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: