Вие четете...
Новини, International

„Че Гевара“ и СКБ: Ще бъдем в първите редици на борбата за Мир, Справедливост и Свобода

NATO outПолитическа партия „Съюз на комунистите в България“ и Комунистическо движение „Че Гевара“-България през последния месец започнаха и са част от едно движение насочено към мир и суверенитет.

Като едни от основните организатори и участници в протестите насочени срещу НАТО и престъпната дейност на българското правителство, на българския президент и на редица правителства от ЕС, ние сме длъжни да заявим:

– ИСКАМЕ И ЩЕ СЕ БОРИМ ЗА МИР ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ!
Това не означава, че се отказваме от класовата си борба. Напротив – Мирът може да бъде постигнат единствено след премахването на причината за войните и мизерията – а именно, Капитализма като обществено-икономическа система! Продължаваме да отстояваме нашия призив, зад който застанаха различни партии, организации, движения и граждани: „БЪЛГАРИЯ – ЗОНА НА МИРА!“

– ИСКАМЕ И ЩЕ СЕ БОРИМ ЗА СУВЕРЕНИТЕТ!
Тази борба е борба за реален социализъм и практическа демокрация, която дава властта в ръцете на Народа и премахва всякакви капиталистически внушения и измислици за Свободни пазари, за Свобода на словото, за капиталистическа „демокрация“ и глобализъм, които се пропагандират, за да може една шепа богаташи да ограбват труда на обикновените хора.

– ИСКАМЕ И ЩЕ СЕ БОРИМ ЗА ПРИЯТЕЛСТВО И ВЗАИМОИЗГОДНО СЪТРУДНИЧЕСТВО С ВСИЧКИ НАРОДИ!
Това означава, че отхвърляме всякакви санкции – както срещу Русия, така и срещу Куба, Сирия, Иран, Палестина и др. държави – наложени от американските империалисти и техните слуги по света.

– ВЪН ОТ НАТО!
Светът на 21-ви век няма нужда от военни блокове, които да противопоставят обикновените хора на труда един срещу друг! Хората на труда трябва да се обединят, за да премахнат всички военни структури, създадени от капиталистическата върхушка и защитаващи капиталистическите интереси. Не искаме обикновени хора да умират, за да дават на капиталистическата пасмина още и още богатства! Не искаме да бъдем въвличани в чужди войни, които обслужват чужди интереси!

– КАПИТАЛИЗМЪТ Е ФАШИЗЪМ!
Вън от българските земи на военните части на САЩ и НАТО!

Ние, комунистите, като истинска патриотична сила, ще бъдем в първите редици на борбата за Мир, Справедливост и Свобода.

ИСКАМЕ МИР!
НАТО – ВЪН!

Павел Иванов
Председател на ЦК на СКБ

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 433,602 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

февруари 2015
П В С Ч П С Н
« Ян   Март »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: