Вие четете...
Новини, International

ЗА МИР И НЕЗАВИСИМОСТ

peace-dove-2Народът на България иска Мир!

Народът на България е срещу войните, които се разпалват от САЩ, ЕС и НАТО!

Народът на България не иска да воюва с Русия!

За да защитим българските национални интереси, ние днес протестираме срещу действията на българските политици, които ни превърнаха в придатък на агресивната политика на нашите самозабравили се западни партньори!

България трябва да пази своя суверенитет.
Не искаме да бъдем васал на онези, които заплашват живота на българите у нас и по света.
Не искаме да виждаме сълзите на майки, които изпращат децата си да воюват на чужда земя, за чужди интереси.

От народа на България се крие, че истинската цел на онези, които искат в страната ни да има команден център на НАТО, е да напълнят банковите си сметки с още и още кървави пари.

Въвличайки България във военните фантазии на НАТО и ЕС, управляващата върхушка води страната ни към разделение и към национална катастрофа, сравнима с трагедията на Югославия, Либия, Сирия и Украйна, които се разрушиха под грохота на бомбардировките.

Ние, комунистите, като истинска патриотична сила, нямаме право да допуснем бъдещето на нашите деца, бъдещето на нашата страна да бъде поставено на карта.

Обръщаме се към всички политически партии и организации с предложение да подкрепят стремежа на огромната част от българския народ да види България като пространство на Мира, като зона, свободна от чужди военни бази и командни центрове.

Ние не искаме да бъдем заложници на милитаристичните планове на хора, които живеят още във времената на Студената война!

Не искаме страната ни да бъде част от каквито и да било военни блокове, които ни противопоставят на други страни и народи.

Ние призоваваме всички патриотични партии и обществени движения, всички, които стоят на позициите за запазване не само на добросъседски, но и на дружески, братски отношения с руския народ – народ, с който ни свързва многовековна история – да се присъединят към нашите протести и да кажат на висок глас:

ИСКАМЕ МИР!

НАТО – ВЪН!

Павел Иванов
Председател на ЦК на СКБ

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 435,030 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

февруари 2015
П В С Ч П С Н
« Ян   Март »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: