Вие четете...
Новини

Плоският данък е чудовищно ограбване на българския народ

plosyk-danakДнес депутатите от ДПС, ГЕРБ и „Дезинформаторския“ блок гласуваха срещу въвеждането на прогресивна данъчна ставка.
Новото олигархично мнозинство нанесе поредния удар срещу собствения си народ.

Запазването на плоския данък цели да продължи ограбването на 95% от хората, за да подсигури печалбите на 5% от бизнесмените.
Така бедните ще продължат да бъдат облагани с 10% от доходите си, дори когато последните не им стигат за елементарното оцеляване.

Капиталистическата държава България отново отказа да признае разходите на хората и обрича на мизерия хиляди български семейства.

Тази нескончаема икономическа агония и садизъм върху българския народ ще принуди работещите да работят още повече, за да продължат да влачат безумен живот в явен недоимък, докато богатите бизнесмени-галеници на съдбата ще продължат да тънат в охолство и лукс – без да работят, без да са обществено полезни. Ще продължат да трупат капитали на гърба на страданието на обикновените българи.

Капиталистическа България отново предпочете да гарантира увеличаването на бедните, да води обществото ни към тотален икономически колапс, да обслужва само интересите на управляващата капиталистическа класа и да нехае за работниците – работещи и безработни, за пенсионерите и младежите, за майките.

Смърт на капитализма – свобода на Народа!

Павел Иванов
Председател на ЦК на СКБ

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 435,030 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

ноември 2014
П В С Ч П С Н
« Окт   Дек »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: