Вие четете...
Новини

Изявление на Павел Иванов – Председател на ЦК на Съюза на комунистите в България

SCB3Първо искам да благодаря на онези жени и мъже, които откликнаха на призива на СКБ и „Че Гевара“, които тръгнаха заедно с нас и работеха за популяризиране на позицията ни за излизане от ЕС и НАТО, за силна, богата и суверенна България с номер 21 в бюлетината!

Призоваваме всички и всеки с увереност и упоритост да влезе в битката, която ще бъде тази неделя, на 25 май, да не пропусне нито един свой съсед, приятел, близък, нито едно работно място и местност, да пропагандира необходимостта за засилване на позицията на Съюза на комунистите в изборите за Европейски парламент.

Ние продължаваме решително да допринасяме за организирането на работническото движение, да укрепваме неговата боеспособност и масовост, да организираме ежедневната борба на обикновените хора, да работим за създаване на мощен народен съюз, за силен Съюз на комунистите, за да предотвратим антинародната политика на проевропейските партии и да издигнем барикади срещу настъпващия национализъм и фашизъм. За да се борим за удовлетворяване на потребностите на бедните и отрудени граждани на България, за да продължим пътя, който ще направи хората създатели на историята, за да се разкъсат оковите на монополите и ЕС, техните правителства и партии, без значение как се наричат те.

Призоваваме хората на наемния труд, безработните, пенсионерите, младите хора и жените, всички, които са готови да се опълчат срещу антинародната политика на проевропейските партии, да ни подкрепят и да засилят позицията на СКБ и „Че Гевара“ за излизане от ЕС и НАТО с номер 21 в бюлетината.

Не поддържайте кандидати, които излизат от средите на едрия бизнес, които разполагат с милиони и ви обещават звездни пътища, които са част от партиите на статуквото. Тези хора ви мамят и няма да се спрат пред нищо, за да отнемат гласа и властта, която ви се полага.

Властта трябва да бъде в ръцете на обикновените хора, а не на едрите бизнесмени и проевропейските им партии. Това е реалният път за борба за интересите на бедните и отрудените българи.

Призоваваме народът да се изправи и да се противопостави на всякакви лъжи за някакъв „по-справедлив“, „по-добър“ или „по-солидарен“ Европейски съюз. Това са приказки за наивници, говорени от политически и икономически мошеници.

Този строй, капитализмът, няма бъдеще и трябва да отиде в историята, заедно със своите инструменти, наречени ЕС и НАТО!

Гласувайте с номер 21 в бюлетината за Съюза на комунистите в България и „Че Гевара“ – за начало на истинската Революция, за началото на Победата на обикновените хора над капиталистическата глутница!

За излизане от ЕС и НАТО!
За Родината!
За социализъм!
С №21 в бюлетината!

Реклами

Дискусия

Коментарите са изключени.

Blog Stats

  • 446 192 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

май 2014
П В С Ч П С Н
« апр.   юни »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Реклами
%d блогъра харесват това: