Вие четете...
Новини

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, КОМУНИСТИ! ЧЕСТИТА ПОБЕДА! ЧЕСТИТ 9-ТИ МАЙ!

victory-dayНа 9 май целият свят отбелязва 69-тата годишнина от капитулацията на нацистка Германия пред Съюза на Съветските Социалистически Републики и неговите съюзници.
Втората световна война беше най-ужасяващата война в историята на човечеството. Милиони комунисти и честни хора дадоха живота си, за да удавят с кръвта си хитлеристките пълчища. Съветският войник стана пример за жертвоготовност и мъжество. Той донесе свобода за народите на Полша, Чехословакия, Унгария, Румъния, Албания, Германия и България.
Тази война беше Освободителна война и в борбата срещу хитлеро-фашизма участваха хиляди достойни български синове и дъщери.

Отбелязвайки Деня на Победата, 9-ти май, ние не забравяме и ролята на антифашистките фронтове, на всички онези обикновени граждани, които дадоха своя принос за ВЕЛИКАТА ПОБЕДА! Ние с благодарност си спомняме за комунистите от Европа и света, които в тази война стояха в първите редици на по фронтовете и в нелегалната Съпротива.

Днес, когато настъплението на нацизма започна да взима жертви в Украйна, когато нацистките отряди отново изгарят и избиват хора, трябва отново да си спомним за величието на Победата. Капитализмът рано или късно сваля своите „демократични“ маски, започва да марширува с фашистко-нацистки устрем и се озъбва с кървава уста на хората. Той може да бъде спрян единствено от силни и всеотдайни обединени комунистически народни сили.

Поклон пред защитниците на Славянск, Донецк, Одеса! Поклон пред хилядите украински антифашисти, борещи се национализма и фашизма, борещи се срещу кървавите планове на НАТО, ЕС и САЩ!

Поклон пред паметта на милионите комунисти, отдали живота си за унищожаването на фашистката хидра!

Поклон пред жертвите на фашизма!

ДА ЖИВЕЕ 9-ТИ МАЙ – ДЕНЯТ НА ПОБЕДАТА!

ДА ЖИВЕЕ СВОБОДАТА!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, КОМУНИСТИ!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ХОРА!

СЪЮЗ НА КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 435,288 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

май 2014
П В С Ч П С Н
« Апр   Юни »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: