Вие четете...
Новини

№21, СКБ: ЗА БОРБА СРЕЩУ ЕС, НАТО И ПАРТИИТЕ, КОИТО ГИ ПОДДЪРЖАТ

SCB4С № 21, СЪС СЪЮЗА НА КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ, ВИЕ МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ ОГРОМНА КРАЧКА НАПРЕД!

Един силен Съюз на комунистите в България ще спомогне за провеждането на необходимата организация на работническо-народното движение, за създаването на Народен съюз за борба срещу антинародната политика на ЕС и срещу партиите, които го поддържат.

СИЛЕН СЪЮЗ НА КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ ЩЕ ОТКРИЕ ПЪТ КЪМ НАЦИОНАЛИЗИРАНЕТО НА МОНОПОЛИТЕ, КЪМ ПРЕМАХВАНЕ НА ДЪРЖАВНИЯ ВЪНШЕН ДЪЛГ, КЪМ ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС, ЗА ДА МОЖЕ НАРОДЪТ ДА ЗАВОЮВА СВОЯТА ВЛАСТ, ДА ОПРЕДЕЛЯ САМ СВОЯТА СЪДБА.

На изборите за Европарламент, както и на националните избори, трябва да бъдат наказани правителствата на десните и центристките партии, на неолибералите и социалдемократите, за тяхната политика и действия, за тяхната позиция в подкрепа на монополите и ориентацията към ЕС. Подкрепата на изборите за една партия, ориентирана към ЕС, вместо друга, водеща народа за носа и твърдяща, че ЕС може да бъде променен отвътре или отгоре, че може да бъде превърнат в „Европейски съюз на народите“ – не може да бъде някакво реално наказание или, още по-малко, форма на някаква съпротива.

Резултатът от изборите трябва да бъде наказание за всички онези, които лъжат и заплашват, твърдейки, че е възможно развитие в полза на българския народ и на другите народи от Европа в рамките на ЕС.

Глас, даден за партии, които в продължение на много години култивират преклонение пред ЕС, а сега, когато се задушаваме от отровата на жилото на ЕС и този държавно-корпоративен съюз е разобличен в очите на българския и другите народи, критикуват „нехуманната и антисоциалната политика“ на ЕС, застават в ролята на евроскептици или говорят, че ЕС може да бъде „преобразуван“ на основата на „нов договор“ и на „нови принципи“ – ще бъде глас в пустиня.

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 433,712 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

април 2014
П В С Ч П С Н
« Март   Май »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: