Вие четете...
Документи, Новини

Гласувайте за своята Независимост и Свобода! Гласувайте за Съюза на комунистите в България!

communistsЕвропейският съюз е съюз на експлоатация, монополи и корпорации. Днешният Европейски съюз не може да бъде променен. Сегашният Европейски съюз трябва да бъде унищожен. Вашият глас за Съюза на комунистите в България ще направи тази цел реалност. Защото, за да имаме истински съюз на Народите от Европа, трябва да изградим Европа на Социализма.
Европейският съюз има нужда от разрушаване на старите капиталистически отношения в производството и търговията и изграждане на нови, социалистически, които да дадат реално властта в ръцете на Народите.

Работническите и комунистическите партии в Европа се обединиха и нашите кандидати се възправят срещу цялата корумпирана и антинародна политика, прокарвана от всички общоевропейски партии.

Вашият глас за Съюза на комунистите в България е глас за суверенитет и свобода!

Вашият глас за Съюза на комунистите в България е глас за интересите на обикновените, поробени от мизерия и недостойно заплатен труд, хора!

Вашият глас за Съюза на комунистите в България е глас за самите Вас!

Нашата програма, с която се явяваме на изборите за Народни представители за ЕП, поставя на дневен ред 7 конкретни и изпълними задачи.

Искаме Вашето доверие за:

1. Предизвикване на национални референдуми във всички страни от ЕС с основен въпрос дали желаят да напуснат съюза.

2. Подпомагане развитието на демократизацията в икономиката и засилване на кооперативното и работническото управление в производителните сектори и земеделието.

3. Ликвидиране на безработицата.

4. Въвеждане на общоевропейско безплатно образование и здравеопазване за всички граждани без разлика от пол и възраст.

5. Приемане на закони и мерки за еднакъв и реален достъп до качествена храна и вода за всички граждани от Европа.

6. Уеднаквяване на минималните работни заплати и социални осигуровки на територията на цяла Европа.

7. Приемане на единно европейско трудово законодателство, което да дава приоритет на правата на работниците пред правата на бизнеса и капиталите.

Съюзът на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, като част от европейското семейство на работническите и комунистическите партии, ще работи за реален прогрес, работни места, планови икономически отношения, премахване на частните финансови институции, въвеждане на трудовия принцип „От всеки според способностите, на всеки според труда“, премахване на всякакви косвени данъци, равенство между половете и генерациите, засилена законодателна и реална реакция срещу национализма, шовинизма и антикомунизма, здравословна околна среда и съхранена природа, предоставяне на всестранни условия за увеличаване на продължителността на живота и увеличаване на раждаемостта, излизане на европейските държави от НАТО и прекратяване на империализма, милитаризма и агресията като политика, насочена към поробване на хора и ресурси.

С тези идеи ние – работническите и комунистическите партии, представляващи интересите на обикновените европейски граждани, радикално ще създадем една Нова Европа – Европа на Народите и на Социализма!

Гласувайте за своята Независимост и Свобода!

Гласувайте за Вашите интереси и права!

Гласувайте за Съюза на комунистите в България!

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 435,030 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

април 2014
П В С Ч П С Н
« Март   Май »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: