Вие четете...
Новини, International

Комунистите до Президента: Да замразим участието на България в НАТО

NATONOГ-н Президент,

Радикалната левица – Съюза на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, Ви призовава във връзка с последните събития в Украйна и възможността българската държава като членка на НАТО да бъде въвлечена във война с Русия да бъде замразено членството ни в Алианса до провеждането на национален референдум, който да реши да останем или да излезем от тази военна организация.
НАТО е структура на съвременната международна олигархия и едрите корпорации, която с агресия и кръв налага някакви „демократични“ ценности по света. НАТО е структурата, която ни противопостави на Русия – страната която исторически е причината за съществуването на съвременна България като държава.
Участието на България в НАТО не намали безработицата, не опази природата на страната, не служи за сигурността на българския народ/ НАТО охранява единствено интересите на едрия капитал и се интересува от България единствено като плацдарм като база за нахлуване в трети страни, а българския народ за НАТО е само пушечно месо.
С подкрепата си към неофашистките украоински банди, които осъществиха вътрешноолигархичен преврат в Украйна и които разпалват нова кървава война до границата на страната ни, НАТО ни тласка към нова военна агресия, към нова война, в която ние ще се окажем срещу причината за съвременната българска държавност, срещу Русия и руския народ.

Ние, българските комунисти, Ви призоваваме да проявите държавническа мъдрост и да се съобразите с настроенията на народа ни срещу НАТО. Време е точно днес, по най-бързия начин, българската държава да замрази членството си в този хищнически военен алианс и да намери достойнството, с което да каже твърдо на капиталистическите марионетки и империалисти: „ВЪН от Родината ни!“
Време е българските политици да престанат да предават народа ни за имперските интереси на наглия Запад.
НИКОГА СРЕЩУ РУСИЯ!
НЕ НА НАТО И ЕС!

Радикалната левица – Съюз на комунистите в България и Движение „Че Гевара“
01.03.2014 год.

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 433,602 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

март 2014
П В С Ч П С Н
« Февр   Апр »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: