Вие четете...
Новини, International

За неофашисткия преврат в Украйна

1343408811_no-pasaranСъюзът на комунистите в България и Движение „Че Гевара“ – България заявяваме своята подкрепа за всички украински обществени и политически сили, които се опълчват на неофашисткия преврат в Украйна.
В последните дни и часове, когато Киев падна под нашествието на неофашистките орди, открито подкрепяни от страните-членки на НАТО и Европейския съюз, започнаха погроми над офисите на Комунистическата партия на Украйна, убиват се активисти на рускоезични организации, обявяват се намеренията на „победителите“ да забранят Комунистическата партия на Украйна, ние, представителите на българското работническо комунистическо движение настояваме за противодействие срещу погромаджиите, призоваваме отговорните политически сили в Украйна да не допуснат затъването на страната в блатото на хаоса.
Ние, членовете на СКБ и Движение „Че Гевара“, осъзнаваме, че агресията на капиталистическите страни – членки на НАТО – е проява на империалистическата политика на Запада по отношение на народите на Украйна и Русия, техните стремежи на територията на бившия СССР да се възцари противопоставяне, разпад, конфликти и хаос. Затова призоваваме всички граждани на Република България да изразят своята подкрепа за братския украински народ.
Обръщаме се към комунистите в Украйна – не допускайте продължаването на ставащия разкол във Вашата страна, излезте на улиците. Комунистическите организации в Украйна имат своя антикризисна стратегия, която може да изведе страната от днешния хаос, да не допусне разделянето на републиката, да възстанови икономиката, да прекрати разпространението на „кафявата чума“.
Подкрепете комунистите на Украйна!
Долу лакеите на олигархията от Запад и Изток!

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 433,602 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

февруари 2014
П В С Ч П С Н
« Ян   Март »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: