Вие четете...
Новини

Станишев опитва да се самоубие ритуално! Kомунистите имат уникален шанс да вземат своя реванш!

Image_16Появата на Първанов и категоричното му противопоставяне на БСП в предстоящите евроизбори не е изненада за анализаторите-марксисти. Не може да се отрече на Президента Първанов, че успя да подложи динена кора пред Станишев. Сега, каквото и да направи председателят на ПЕС, ще трябва да вземе решение – или си мълчи позорно и се самоубива като лидер, или удря с юмрук по масата и… се самоубива като лидер. Защото Станишев и социалдемократическата му организация нямат полезен ход – Първанов не държи депутатите и близките до Станишев кметове и ръководни структури на БСП, но държи финансовия ресурс на БСП в лицето на обидените „играчи“.
Това усещане за сила, което излъчва Президентът, Станишев не само не излъчва, но и не може дори да мечтае за него.
И изобщо не става въпрос в случая за това дали ГЕРБ ще извлече полза от тази битка в структурите на одеснялата отдавна бесепарска котерия, приписваща си някакви „леви“ измерения. От тази битка печеливши са всички в България. Защото битката ще намести идейните пластове. Ще покаже, че за „левите“ капиталисти властта е основната цел, така както е и за всички капиталистически монополи и олигарси. Властта на пазарната икономика е техния двигател в живота и политиката.
Ще спечелим и ние, комунистите, защото ще имаме възможност да демонстрираме разликата между истинското ляво и фалшивото „ляво“ на БСП.
Ще спечели и България, защото ще се откроят бойните линии и барикадите между капитала, в лицето на олигархията, монополите, партиите му, и останалите 99% работещи бедни, които вече 24 години нямат своето политическо представителство, не могат да защитят икономическите си интереси и които плащат всички „реформи“ и преходи в България.
Нашите анализи показват, че на предстоящите евроизбори БСП ще се сгромоляса главоломно. Защо мислим така? Защото сме диалектици и марксисти, които умеят да правят научни изводи и прогнози.
Днес нормалният процент електорална подкрепа за БСП се движи в границите на 10-14% на базата на 100% гражданско участие в изборите (този процент при 50% участие на гласоподавателите във вота автоматично се удвоява). Първанов и комунистите ще успеем да вземем половината от гласовете, които до този момент отиваха в БСП. Битката ще бъде между нашите две формации – как ще се разпредели този вот. При очертаващата се възможност за реализация на идеята за задължително гласуване на предстоящите избори – Станишев и партията му ще се окажат в позицията на сестринската им капиталистическа социалдемократическа формация от Гърция – ПАСОК. БСП върви към своя изборен крах и ще се бори за 7-8% на предстоящите избори. Това е нещо логично, закономерно и обнадеждаващо. Защото на хората им писна от „стари“ к.рви. Образно казано.
След този очакван крах на фалшификатите от БСП автентичната лявата мисъл в България ще има на разположение възможността да поведе своята нормална, устойчива и целенасочена борба.
Реално на предстоящите избори ще има само една лява формация – тази на комунистите. И ние ще се борим за премахването на монополния ЕС, ще се борим за ликвидиране на безработицата, ще се борим за интересите на работещия българин и за планова икономика.
Всички останали партийни субекти ще пеят дитирамби за пазарната икономика и за величието на евросъюзните окови, които трябва да провесим на вратовете си, докато българския етнос изчезва от лицето на земята, докато България се превръща в история.
Българинът трябва да реши сам – дали да продължи да бъде жертва на пазарните талибани или да подкрепи Народния фронт и своето бъдеще, противопоставяйки се на интересите на частните монополи, на олигарсите, на статуквото.
Добре дошли в Новия свят, приятели и другари!
Всички ние сме бъдещето на България и на света.
Пазарната хидра и нейните партии от прехода са миналото, което трябва да надживеем!
Венсеремос!

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 435,030 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

януари 2014
П В С Ч П С Н
« Дек   Февр »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: