Вие четете...
Новини

ЧЕСТИТА 2014 ГОДИНА!

NGСкъпи приятели!
Другари!
Борци за правата и интересите на работещия български народ!

Започва Новата 2014 година!

Някога това бяха едни от най-красивите моменти, които ни даваха убеждението, че всички новогодишни мечти и пожелания, които имаме, ще се сбъднат.
През новата година ние можем да бъдем по-мъдри и по-всеотдайни. Можем да бъдем по-солидарни и по-борбени. Можем да бъдем по-отговорни.
И през 2014 година ние ще продължим да помним заветите на нашите предци – на Ботев, на Левски, на Благоев, на Димитров, на Коларов, на стотиците хиляди българи, отдали живота си за победата над капиталистическата банда, която лакомо се храни, унищожавайки живота на българския народ. През 2014 година ще продължим да се борим за светлото бъдеще на нашата Родина, за щастието на нашите семейства, роднини, близки и приятели, за справедлив и достоен живот.

Един ден ние непременно ще възродим заветите на онези велики българи, които, в ежедневните безпощадни класови сблъсъци, са нашето гордо и високо развяно червено знаме, водещо ни към най-сияйните върхове на победата. Ние ще наваксаме пропуснатото и ще направи огромна крачка към мечтания свят без експлоатация, без олигарси, без монополи, без мизерия, без класи – крачка към света на Социализма!

Честита Нова година, скъпи сънародници, другари и приятели!

Нека в живота нашите деца не получат единствено подаръци, но да имат и прекрасни училища, и съвременни университети, и възможност за професия, която да удовлетвори и най-смелите им мечти, да им даде хоризонтите, от които се нуждаят, за да бъдат Човеци! Нека всички имаме необходимото за едно голямо човешко щастие!

Желая Ви здраве, успехи, благополучие, храброст, борбеност и изпълнение на най-смелите ви желания!

Председател на ЦК на СКБ
Павел Иванов

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 435,030 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

декември 2013
П В С Ч П С Н
« Ноем   Ян »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: