Вие четете...
Новини, International

„Фашистите-вандали – вън от Киев“

image-5846-w700-v1Върху пиедестала, от който бандеровските вандали свалиха киевския паметник на В.И.Ленин, легнаха червени карамфили.
Те бяха донесени от киевската областна организация „Наследници на Победата“ – участници в акцията „Вън фашистите-вандали от столицата на Украйна“.
Ораторите – първият секретатр на киевския окръжен комитет на комунистическата партия на Украйна Андрей Медведев, секретарят на обкома Николай Захарчук, киевски комунисти, представители на районните и градските органоизации на „Наследници на Победата“ подчертаваха: актът на вандализъм, извършен от недораслеците от „Свобода“, е фактически война, обявена срещу украинската история, Киев и киевчани, срещу всички здравомислещи граждани на страната. Всеки, който взимаше думата, говореше за това, че паметникът на Илич ще бъде възстановен, а вандалите – наказани.
Национал-фашистите, извършващи днес в Украйна безредиците, са откърмени от днешната гнила буржоазна власт. И тази власт трябва да бъде изметена така, както и „опозиционерите“, които днес се мъчат да ръководят страната чрез обезумелия „евромайдан“. Черно-червеният бандеровски „прапор“ и флагът на Евросъюза, едновременно веещи се на мястото на паметника на В.И.Ленин, свидетелстват за заплахата от страна на еврофашизма. Именно еврофашизмът, финансиран от САЩ и Западна Европа, притискат народа на Украйна за договор за асоцииране с ЕС, който окончателно ще превърне страната в колония на Запада.
Полагайки на пиедестала цветя, участниците в акцията закрепиха върху него транспарант: „Ленин е жив! Ленин ще живее!“ („Ленин — жив! Ленин будет жить!“).
Цяла седмица преди тази акция комунистите от киевска област всеки ден полагаха цветя върху постамента. Тогава там стоеше тълпа озверели нацистки момченца с палки в ръце, котови да се нахвърлят върху всеки, който се приближава до мястото на тяхното престъпление. Но в деня, когато се проведе акцията, само отделни групички с изкривени от злоба и махмурлук (на майдана протестиращите казват, че има сух закон?!) лица обикаляха наоколо, но не се престрашиха да се приближат. Сплотеният и решителен отряд на комунистите от киевска област посрещаше нацистите с дружни скандирания: „Фашизмът няма да мине!“, „Позор за фашистите-вандали!“, „Вандалите-фашисти – вън от Киев!“

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 435,030 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

декември 2013
П В С Ч П С Н
« Ноем   Ян »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: