Вие четете...
Новини

За розовите паметници, вмирисаните десебари и немия народ

pozitanoДнес едно лице като Асен Генов без трудова и гражданска култура в съучастие с граждани и членове на  капиталистическата политическа формация ДСБ се изгаври с българската история като хулигански се саморазправи с един паметник – произведение на изкуството. Подобно деяние може да послужи единствено за разпалване на омраза в българското общество и носи в себе си гнусно и агресивно безочие и нахалство.
Поръчителите и изпълнителите на тази гавра напоследък показват изключителна „смелост“, „героизъм“ и „всеотдайност“ като се възправят с цялото си „величие“ срещу неодушевени творби. Имбецилното им послание е ясно – всеки, който не е като тях, не е капиталистическа подлога и алчен бизнесмен, не е мързелив богаташ и пъпчив неграмотник, няма право да бъде в политиката. Подобен бояджийски вандализъм е подкрепен от една шайка дърти пенсионери-реститути, вмирисани  седесари/десебари и десни гей-активисти – блогъри и журналисти. Само те, с пяна на уста, си въобразяват, че света трябва се върти около тяхната политическа и интелектуална немощ и обърканата им сексуалност.
Вече истината излиза наяве – България е държава, в която всеки финансово подсигурен ненормалник, идиот и престъпник  може да изплези език и да прегърне мечтата за политическа власт и политическа слава – самостоятелно или обединен с други „реформатори“.
А бедния български народ продължава още да немее, да мига и да се пържи в илюзия след илюзия.
Време е да кажем на всички отрудени хора една простичка истина:
„Приятели, другари, братя – в този живот богатите няма да сте вие! В света на капитализма вашата роля е да бъдете робите, мъчениците, мизерниците, глупаците, некадърниците, жертвите.
Ако си харесвате ролята – това е вашия свят – света на пазарната икономика, олигарсите, плутокрацията, станишевците, борисовците, къневците и асенгеновците.
А ако е под достойнството ви да се примирите – бъдете Революционери и комунисти!
Това поне може да бъде Вашата главна роля – роля, която да ви направи свободни!“

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 433,617 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

ноември 2013
П В С Ч П С Н
« Окт   Дек »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: