Вие четете...
Новини

Комунистите ще организират и ще участват в протестите в защита на българската земя, които ще се проведат на 20 октомври 2013 година.

IMG_7905Радикалната левица – Съюзът на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, призовават своите членове и съмишленици да се включат в протестите на 20 октомври 2013 г. в България чрез всички свои граждански организации и структури, организационно и пряко, с ясното съзнание, че защитата на българската земя от аграрната капиталистическа мафия, от интересите на едрите корпорации от ЕС и света е задължение на всеки работник и всеки селянин.
В специално обръщение до своите членове и симпатизанти те заявяват „Българската земя може и трябва да принадлежи само на български граждани“. В обръщението се казва, че трябва да опазим земята си от изкупуването й от чужди и наши едри земевладелци, да ограничим търговията с чужда земеделска продукция, да организираме финансова поддръжка за селскостопанските производители, за да може нашата продукция да стане конкурентноспособна и то така, че отделените от държавата средства да стигат до производителите, а не да остават в джобовете на търговци и посредници.
Комунистите са разработили мерки за управление на поземлената собственост и те са насочени срещу злоупотребата със земя от едри земеделски собственици, арендатори и търговци. Радикалната левица смята, че България може да се превърне във водеща земеделска държава, да създаде работни места и да даде приличен доход на гражданите си, но единствено ако земята и селското стопанство е в ръцете на хората, които работят.
Комунистите призовават: „Подкрепете развитието на кооперативите, финансовото и кредитното осигуряване на кооперативите, намаляването на вноса на небългарска субсидирана селскостопанска продукция, развитието на селското стопанство и оставането на българската земя в български ръце.
Земята – в ръцете на България!
Ползването й – в ръцете на земеделците!
Бъдещето – в демокрацията и комунизма!
Да сринем подлата пазарна икономика и античовешката капиталистическа диктатура!
Свобода и комунизъм!“
Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 433,617 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

октомври 2013
П В С Ч П С Н
« Септ   Ноем »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: