Вие четете...
"Че Гевара" - България, Новини

ИМПИЙЧМЪНТ ЗА ПРЕЗИДЕНТА ПЛЕВНЕЛИЕВ

rosen_plevneliev_11 copyНяма две мнения – президентът Плевнелиев си е загубил разума. Той призовава българският народ да играе по свирката на 10 000 десни неандерталци и да се предизвикат извънредни избори. Няма никакво съмнение президентът Плевнелиев е марионетка в ръцете на олигархията и се кълчи в безобразието на ритъма на интересите на банкерите и индустриалците.
Ако някой си мисли, че този президент е президент на всички българи – то той се лъже. България и българите от днес вече нямат Президент. Вместо държавен глава, ние имаме един хрантутник, който предпочита да е част от безмозъчната сган на капиталистите, но не и част от бедния и отруден народ. Този човек вече няма разум – той има единствено интереси.
Когато гражданинът Плевнелиев, който си мисли, че е президент, предава народа си – то той има грижа за това как да измами народа, как да отвлече вниманието на хората от престъпленията на плутокрацията, как да се разправи с българските патриоти – противници на дясната предателска политика.
Президентът лъже, че единствената му грижа е „демокрацията“! Той е циник и днес той прокарва разделителна линия, която може да прерастне в жестока гражданска война.
Добре!
Ние сме готови и за този сценарий!
А гражданинът Плевнелиев готов ли е?
Гражданинът Плевнелиев, понастоящем президент, е един малък олигарх. Ние не сме забравили този факт. Когато народът мре от глад, изтощение, болести, когато частния бизнес убива държавата и народа ни – гражданинът Плевнелиев започва да ходи по ръба на бръснача.
Ние казваме: Президентът трябва да си отиде завинаги от политиката – той е разединител на нацията и явен олигарх!
Свидетелство за това са капиталистическата политика на лицето Плевнелиев и партиите на бизнеса, довела до мизерията, бягството, смъртта на хиляди български народни синове и достойни патриоти.
След всичко това нима може да търсим още някаква възможност да се промени посоката за развитие на Родината? Нима можем да вярваме на изпечена шайка от предатели, шарлатани и американски лакеи?
Чрез своите предателства и престъпления богатата класа на лицето Плевнелиев свърза съдбата си със съдбата на криминалните политико-икономически клоуни – тя се бои от отговорност пред народа, тя се страхува за своята кожа. Затова тя е неспособна да бъде изразител на народните интереси.
Гражданинът Плевнелиев няма да успее да излъже българския народ и да намали неговата бдителност, да отслаби борбата му. Ние много добре знаем на кого е президент гражданинът Плевнелиев. Днес този гражданин показа, че е опасен за България и че е готов да противопостави в жесток сблъсък левицата и десницата.
Сега на лицето Плевнелиев не му остава нищо друго освен да се моли неговите призиви да не станат реалност.
Гаранция, че можем да излезем от сценария на капиталистическата измет можем да намерим единствено в борбата на народа и в сплотяването на демократичните антикапиталистически сили.
ФАШИЗМЪТ няма да мине!
В сегашния критически момент всяко благодушие впрямо капиталистическата шайка свряла се в президентството и в държавната администрация, всяко подценяване на опасността и на силите на класата на богатите и на нейния президент може да ни изиграе лоша шега.
ПЛЕВНЕЛИЕВ – ОСТАВКА!

Комунистическо движение „Че Гевара“ – България

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 433,739 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

юли 2013
П В С Ч П С Н
« Юни   Авг »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: