Вие четете...
"Че Гевара" - България

Журналистка оглави Движение “Че Гевара”

Petya PlovdivПетя Паликрушева е новият председател на Движение “Че Гевара”, информираха от автентично лявата организация. Тя бе избрана с абсолютно мнозинство от оперативното ръководство на организацията, след като Павел Иванов, досегашен председател на движението оглави на 23 юни 2013 г. Съюзът на комунистите в България.
Жената, която по време на февруарските протести носеше неотлъчно в ръцете си червено знаме с надпис “Власт на народа”, което никой така не успя да изтръгне от ръцете й, направи кратко послание към хилядите членове и симпатизанти на марксисткото движение. “Срам ме е да гледам тези преситени герберски, ДСБ и СДС- глезльовци, които се размотават в София. Срам ме е, защото познавам бедна и гладна Българя! Познавам хиляди българи, които преживяват с хляб и картофи, а през зимата никога не отопляват домовете си – поради липса на пари. Познавам страданието на тази България, която е от другата страна на барикадата! Тази барикада вече е издигната! В страната ни има бедни и богати! И светът на богатите е излишен! Той ще бъде напълно изметен, не защото такива са традиционните заклинания на автентичните леви, а защото това повелява диалектиката на живота. И да не искат, и да се тръшкат, десните в България са обречени на бавно, постепенно, но задължително изпаряване! Защото грозната паст на капитализма изтласква на гребена на влъната глада. А гладът има само един защитник – марксизма.
599871_568229453189866_2016876411_nДа, февруарският протест сега го наричат протестът на оръфляците, макар там да беше пълно с учители, лекари, инженери, научни работници, студенти, ученици, работници, безработни…
Февруарският протест искаше „Власт на народа“, „Национализация на стратегическите отрасли“, „Реална демокрация“, „Не на мафията и олигархията“, „За европейски заплати“, „Затвор и конфискуване имуществото на криминалните приватизатори“…
Днес протестират „интелигентните“. С таблети.
През зимата оръфляците изригнаха в цяла България!
Варна избухна с 60 000 човека.
Пловдив с 20 000 …
Страната бе залята от вулкана на недоволните.
Защото народът измираше от мизерия.
Оръфляците запалиха коли и офиси на EVN…
После оръфляците започнаха да се самозапалват – от ужаса на диктатурата в БГ!
Днес протестиращите са подкрепени от КРИБ – едрият български бизнес, т.е. бг олигархията, която отдавна е сраснала с властта!
Днес протестиращите уж са против олигархията, а самата олигархия ги подкрепя!
Сега ги изчакваме да им се приходи на моренце.
А това ще стане съвсем скоро.
А после? После ще стане твърде интересно!
Но този път няма да се мандахерцаме по булевардите, а ще посетим замъчетата на КРИБ!
Тогава да видите как БЕДНА България прегазва тлъстата, „цветна и усмихната“ софийска бактерия!
Власт на народа!”

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 433,602 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

юни 2013
П В С Ч П С Н
« Май   Юли »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: