Вие четете...
Новини, International

Правителството на БСП, ДПС и АТАКА подкрепи въоръжаването на терористите в Сирия – България гласува Резолюцията на Европейския съюз за Сирия и е част от империалистическата агресия срещу сирийския народ

SiriaРезолюцията на Съвета на министрите на външните работи на Европейския съюз официално открива пътя за въоръжаване на т. нар. противници на режима в Сирия от страните-членове на ЕС. Тя отразява ръста на империалистическата агресия срещу сирийския народ. Тази резолюция извежда на ново равнище разнообразната военна, икономическа и дипломатическа подкрепа за т.нар. сирийска опозиция от ЕС, НАТО, Турция, Катар и Саудитска Арабия и подготвя почвата за открита въоръжена интервенция. 
Съюзът на комунистите осъжда позицията на българското правителство на БСП, ДПС и АТАКА, което подкрепя тази резолюция и потвърждава своето участие в империалистическите планове срещу народа на Сирия. Това събитие разобличава и политическите сили, подкрепящи империалистическия Европейски съюз и смятащи го за единствения възможен път за развитие.
Българският народ трябва да изиска незабавно отказ на страната ни от участие в империалистическите планове и въоръжени интервенции, закриването на всички чужди военни бази на територията на България и изтеглянето на всички български военни контингенти, участващи в империалистически мисии.

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 433,712 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

май 2013
П В С Ч П С Н
« Апр   Юни »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: