Вие четете...
Новини

Социалистите на Станишев, либералите и Зелените в ЕС ще узаконяват кръвосмешението

Tower-of-Babel-EU-Parliament-Building-Illuminati-New-World-OrderВ момента в ЕС върви кампания за легализиране на инцеста (кръвосмешение) – сексуални връзки между роднини.
Ненормалната капиталистическа логика и пазарната икономика водят до извращения на ментално ниво, които могат да принудят всеки нормален човек, всеки комунист да трепери от погнуса пред този факт.
В условията на тежка капиталистическа криза, за която плащат обикновените наемни работници в Европа немалко евродепутати твърдят, че е време този въпрос да бъде разрешен. В полза на желаещите да го практикуват, разбира се. Това е политика на свободата, смятат евродепутати.
„Трета година се боря за равноправно положение на хората с различна сексуална ориентация и предпочитания. Понякога дори е възпитателна сексуалната връзка между брат и сестра, майка и син или баща и дъщеря. Това е посланието на шведката Моника Елизабет Грьон, социал-демократка от ПЕС (партията на Станишев) и лесбийка.
„Успоредно с легализацията на т. нар. „еднополови бракове” (доколкото един брак може да е еднополов, е отделен въпрос) и с разрешаването на педераси и лесбийки да „осиновяват“ деца, в Европа започнаха дебати за узаконяване на инцеста – секс с майка, баща, брат, сестра и други роднини по възходяща и низходяща линия. Във вестници и телевизии се забелязва началото на кампания инцестът или кръвосмешението да бъде представен като „европейска джендър-норма“. Въвежда се понятието „инцестофобия“, а всички „инцестофоби“, тоест хората, които отхвърлят и не приемат секса между деца и родители, да бъдат наказвани по съдебен път. „Еднополовите“ или, както те наричат сами себе си – „новото джендър-общество“, са най-активни в Швеция, Дания и Швейцария.“ – пише Любомир Чолаков.
Начело на борбата срещу „инцестофобите“ стоят и европейските неолиберали.
Те смятат, че „Легализацията на инцеста е завоевание на победилата в Скандинавия либерална революция“.
Така стоят нещата в капиталистическа Европа. Докато ние очакваме първите стъпки на новото правителство, другаде мислят за падането на всички възможни ограничения за секс.
Проблем с инцеста има най-вече в Исландия. Преди време някои лидери на българските протести даваха за пример именно тази държава. Те твърдяха, че ще се оправим единствено по пътя на исландците.
Всъщност Исландия има тежък проблем със секса между близки родственици. В страната има специален институт, който от години се занимава с генетичните болести, които се предават по този начин.
Учени от други страни пък припомнят, че през 60-те години на миналия век в Европа са съжителствали сексуално свободно над 180 000 семейства. Това са тези, които са признали по време на специално анкетиране, а поне още толкова са предпочели да си мълчат.
В Германия Аусгбургският младежки комитет на партията на Зелените „Gruene Jugend“, излезе преди дни със специална декларация за легализиране на инцеста между братя и сестри. Дори бе издигнат лозунг в защита на любовта в семейството.

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 427,295 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

май 2013
П В С Ч П С Н
« Апр   Юни »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: