Вие четете...
Новини

ГЛАСУВАМЕ ЗА НАШЕТО БЪДЕЩЕ В СУВЕРЕННА, ПРОЦЪФТЯВАЩА БЪЛГАРИЯ! С №45 – ЗА СЪЮЗА НА КОМУНИСТИТЕ В БЪЛГАРИЯ!

285336_567804159899062_223999126_nУважаеми български избиратели!
В утрешния ден, на 12 май 2013 г., ще се проведат извънредни избори за народни представители на Република България. Значението на това събитие за българския народ трудно може да бъде оспорено. На картата е поставено нашето бъдеще.
Утре всеки един българин може да направи своя свободен и безапелационен избор. Избор за суверенна България, избор за богата България, избор за достойна България.
Утре всеки български гражданин може категорично да заяви своето отношение към партиите на 23-годишният преход – партиите на капитала, които загърбиха интересите на обикновените хора, за да осребрят и позлатят личното бъдеще на шепа едри бизнесмени и монополисти. Всеки български гражданин може да покаже своето мнение за статуквото на капитализма, за пазарната икономика, за мизерията, за нищетата, за имперската политика на НАТО и ЕС, за разграбването на България!
Ние, комунистите, не можем, нямаме право и няма да се примирим със сегашното икономическо и политическо положение!
По време на предизборната ни кампания обиколихме всички малки и големи села и градове на страната. Срещнахме се с различни хора. Оценките за нещастието и липсата на перспектива на нашите съграждани се споделят от целия Съюз на комунистите в България – споделяме всички тревоги и притеснения на изстрадалия български народ.
Ние знаем как да се справим с кризата и с мизерията! Знаем, защото само комунистите в България сме успявали в исторически план да превърнем изостаналата ни родина в модерна космическа сила, в страна със силна армия, безплатно здравеопазване, безплатно образование, в държава, в която няма безработица и в която щастието и продължителността на живота за всички хора беше мерило за успешна политика.
На 12 май ние призоваваме всички български избиратели да излязат до урните и да дадат своя глас за онези, които показаха, че работят единствено за интересите на обикновения народ. Ние Ви призоваваме да гласувате за бъдещето на суверенна, процъфтяваща и богата България!
12 май е съдбоносен за Родината ден.
Призоваваме всички граждани на България да защитят интересите на нашата Родина!
Призоваваме избирателите на България да гласуват за Съюза на комунистите в България с №45 в интегралната бюлетина!
Когато държавата е на колене – Народът трябва да се изправи!

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 433,617 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

май 2013
П В С Ч П С Н
« Апр   Юни »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: