Вие четете...
Новини, International

БСП в параноя от Съюза на комунистите, от Станишев масово изтичат гласове

plakat SKBВ Южна България сред членове на БСП се разпространяват листовки “ Да не допуснем комунистите от СКБ в Народното събрание“.
БСП, партията на крадците и олигарсите, еднояйчният близнак на ГЕРБ, членът на социалдемократическата ПЕС, продължава да се опитва да разбива единството между социалисти и комунисти. На 6 май в района на Ракитово и Велинград наши другари сигнализираха, че в структурите на БСП се разпространяват листовки, завършващи с призива „Да не допуснем комунистите от СКБ в Народното събрание!“ Очевидци твърдят, че такива листовки са открити не само във Велинград и Ракитово, но са пръснати и из цяла Южна България.
Съдържанието на листовките поразява не само с гнусната си истеричност. Поразява и с некадърните си агитационни щампи, които се прокарват в нея.
Откога, господа социалдемократи от БСП, комунистите в България се превърнаха във ваши врагове?
Откакто ви показахме, че сте група ояли се олигарси, които се подиграват със светлите идеали на българските наемни работници и на бедния народ?
Откакто разобличихме стремежите ви към лично облагодетелстване за сметка на пенсионерите и безработните?
Май съвременните антикомунисти от БСП, хванали се под ръка с ГЕРБ, вкарали ни като овце в НАТО и ЕС, унищожили България с катострофиралата пазарна икономика, вече си изпускат нервите и започват да се страхуват от Съюза на комунистите толкова, че са готови дори на параноични призиви, за да не загубят охолния си живот в Парламента! Тези типове, които унищожиха България в интерес на САЩ и за които частната собственост е единствената цел на съществуване са потънали в страх, осъзнавайки олевяването на Народа и липсата си на контрол над социалистите и комунистите в страната!
Колкото и листовки и призиви да сътворявате, г-да социалдемократи от БСП, няма как да спрете естествения ход на събитията – инфантилната социалдемокрация е обречена да отстъпи назад пред порива на лява България да се бори за идеята на Благоев, която БСП предаде и продаде.
Безпомощността на ръководството на БСП, обградило се от олигархични кръгове и изоставило многострадалния ни народ на произвола на капиталистическото разграбване, доведе до масов отлив от станишевата партия и мащабно преливане в редиците на „Съюза на комунистите в България“. Този естествен диалектически процес е поредното доказателство за безплодната дясна политика на БСП, за отдалечаването на БСП от народните маси.
Позорът за БСП става пълен!
Не, господа Станишевци, вие по нищо не се различавате от ГЕРБ! Вие сте една шепа крадци, които се борят за кокала, но които отново са готови да жертват труда, живота и бъдещето на работниците, на обикновените хора!
Вашата „присъда“ вече е издадена, господа „социални“ олигарси!
Както и „присъдата“ над всички унищожители на НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ!

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 433,617 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

май 2013
П В С Ч П С Н
« Апр   Юни »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: