Вие четете...
Новини

Ръководството на БСП работи срещу единството на социалисти и комунисти

UCB 3Ръководството на БСП предприе активни действия, за да се представи за някаква част от световната левица, а на практика превърна структурите и предизборните си листи в пристан за олигарси, бизнесмени, десни популисти и крадливи едри земеделци.
От години тази мимикрирала организация работи със подставени партниращи й структури, като „Нова зора“, „КПБ“, „Евророма“, „БЗНС“ и още няколко подобни платени елементи, чрез които се опитва да се представи като „коалиция“.
Реална коалиция няма и никога не е имало. Коалицията се прави от съществуващи работещи политически субекти, които имат своята организираност и тежест, своята реална идеология, която да отстояват и която да ги води в политиката им. 

Така БСП се превърна в най-яростната организация, която се изправи срещу единството на българските социалисти и комунисти и се опита да унищожи работническото движение за социализъм.
Сценарият на БСП е един и същ вече 23 години. Винаги противниците на БСП са заклеймявани като „фашисти“; винаги изборите са „на живот и смърт“, винаги трябва да има някакво „единство“, но… само около БСП.
И  никога около идеите на социализма!
Точно тук започва интересното.
БСП никога не е искала нищо друго освен форма на капиталистическа власт!
БСП никога не е работела за социализъм!
БСП никога не е била срещу капитализма и пазарната икономика; не е работела срещу НАТО и ЕС – БСП е била винаги активен привърженик за членството на България в тях.

Е, нима „единството“ около БСП не е единство в полза на Капитала и в ущърб на работниците, в ущърб на левицата?
Нима капиталистите не завзеха БСП?
Нима „социалистите“-олигарси не ви приличат на дебели и разплути червенобузести проститутки, които са готови да продадат телата си, но не и да спасят душата си?

Ръкопляскайте на вашите робовладелци – те могат да ви говорят за правата на робите не по-зле отколкото самите вие, но никога няма да свалят оковите от вратовете ви!
Какво прекрасно положение – да накараш робите да обичат робовладелците си и да ги следват в общото безумие на споделена робовладелско-робска любовна идилия..!

Ние, българските комунисти, отдавна казахме: „Да, единство може да има, но единство, изградено около реална съвременна социалистическа политика, която да ограничи и да унищожи хаотичните пазарни механизми, да ни изкара от НАТО и ЕС, да отвори врати пред нови пазари и да даде хоризонти пред обществената собственост“!
Това е предложението за единство на всички леви сили!
До днес такава политика се подкрепя единствено от комунистически и работнически структури в страната.
Е, тогава?
Какъв е изводът?
Изводът е ясен!
БСП никога не са били част от световната левица, от работническото, социалистическото и комунистическото движение.
БСП са огледалния образ на ГЕРБ – едни и същи крадци, разкрачили се от ляво и от дясно и впили ръцете си във врата на Народа!

За такива присъдата е само една!

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 435,030 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

май 2013
П В С Ч П С Н
« Апр   Юни »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: