Вие четете...
Новини

До изборите: Пълна мобилизация на социалистите и комунистите – за №45, за СКБ!

SKB_1mayНие призоваваме всички експлоатирани наемни работници, измъчените бедни народни слоеве от българските градове и села, страдащите младежи и жените да направят своята голяма крачка на изборите на 12 май, да се вдигнат и масово да гласуват за Съюза на комунистите в България. Това е решението и предпоставката, за да може Народът да обедини своето право, негодуванието, което той изпитва, с оптимизма, с боевото настроение и с повишаване на народната инициативност.

Тези избори създадоха стремителен народен съюз, по-силен и стремителен отколкото до сега. Съюз, който се стреми и е решен да премахне всички мерки на капиталистическите партии, присъстващи в Народното събрание от 23 години – от БСП до ГЕРБ.

Съюзът на комунистите има решение за благото на целия български Народ. Съюзът на комунистите в България има предложение за управление и за работещо Народно събрание. Но, преди всичко, СКБ е доказал, че може да се бори, да въодушевява и да дава оптимизъм на Народа, да дава сила и вяра на всеки страдащ българин. Съюзът на комунистите може да се бори във всякакви условия, той остава последователен и при възход, и при спад, и при промяна на условията.

Ние призоваваме работещите българи да не се поддават на дезориентиращите лъжливи послания, които се изсипват върху тях от всички останали партии и коалиции. Да не разпръскват своите надежди на ляво и на дясно, за да не останат накрая отново разочаровани. Това би било огромен удар върху резултатността на борбата. Ние призоваваме българите да отчетат, че кризата в ЕС ще се задълбочава още повече. ЕС няма да се стабилизира – той ще се огъва и ще създава големи проблеми пред народите. Следователно, Народът трябва да се освободи от оковите на ЕС, от кражбата, ръководена от собствениците на капитала и монополите във вреда на Народа.

Ние призоваваме членовете на Съюза на комунистите, приятелите, привържениците, а също и подкрепящите ни, които стоят до нас от години, въпреки различията, които имат с нас; призоваваме, естествено, и членовете и приятелите на Движение „Че Гевара” да се борят със самопожертвование, ден и нощ, за да може всички да разберат за алтернативното предложение на СКБ за излизане от кризата в името на Народа и за интересите на Народа. За да не остане нито един човек, който да желае да постъпи по нов начин; който желае да намери решение и, поради незнание, вследствие на дезориентация и лъжи от страна на партиите на прехода (от БСП до ГЕРБ) или вследствие на страх, породен от реакционната капиталистическа пропаганда и медии, да не направи своята решителна крачка и да не види социалистическата алтернатива на Съюза на комунистите и №45.

Народът трябва да стане победител въпреки опитите да бъде заплашен, които опити ще се засилват през оставащата седмица до изборите. Заплашват го онези, които искат да видят поражението на Народа, които искат Народът да бъде смачкан, които имат нужда от Народ, който лесно може да бъде стъпкан с предлаганите от тях мерки. Дезориентират и лъжат онези, които директно искат да смажат справедливото народно недоволство, предлагайки му лесни решения.

Решенията за Народа никога не са лесни. Но решението, което предлага Съюзът на комунистите, е реалистично. То е в интерес на Народа, в интерес на работниците.

И точно защото е в интерес на Народа – от Народа зависи осъществяването на това Решение!

За Социализъм!

За народна власт!

За работа!

За справедливост!

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 427,295 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

май 2013
П В С Ч П С Н
« Апр   Юни »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: