Вие четете...
Новини

Честит празник! Честит Първи май! Да победим!

1stMayУважаеми другари!
Приятели!
Централният комитет на Съюза на комунистите в България Ви поздравява с Деня на международната солидарност на трудещите се – 1 май!
Днес, когато капитала и неговите партии продължават да ограбват правата на наемните работници в България, на младежта, на пенсионерите, на майките и жените; когато с нова сила продължава увеличаването на цените на електроенергията, услугите, стоките от първа необходимост; когато партиите на статуквото и олигархията се подиграват с историята и съществуването на нашия народ, с ценностите, които бяха смисъл за живота на строителите на Народна република България, нашата солидарност придобива огромно значение.
Съюзът на комунистите в България на 1 май призовава всички, които са захвърлени в нищета, безправие и постоянни унижения, да се вдигнат на борба за своите права, да отбележат Първи май с митинги, събрания, шествия и демонстрации.
Не трябва да търпим повече! Да превърнем Първи май в начало на една непрекъсната борба на общия фронт на наемните работници, водени от Съюза на комунистите, за реална народна власт, за политически и икономически права, за възстановяване на социалната справедливост и за социални гаранции за достоен живот на всеки човек!
Да свалим властта на разрушителите на България и на нейните грабители!
Да докажем, че ние сме единен, могъщ и свободен Народ!
Да се сплотим в редиците на борците за власт на труда и непременно да победим!

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 433,617 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

април 2013
П В С Ч П С Н
« Март   Май »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: