Вие четете...
Новини

Радикалната левица предлага икономически мерки за преодоляване на кризата и повишаване на потреблението

anonimnite19Съюзът на комунистите в България и Движение „Че Гевара“ (Радикалната левица) предлагат на българското правителство да обсъди възможността за двугодишно премахване на данъчните задължения на самонаетите лица и на представителите на дребния бизнес, както и премахване на ДДС за стоките от първа необходимост. 
Тази мярка би генерирала потребителски обороти в икономиката и би отпуснала задушаващата хватка на държавата от обикновените хора.
Заедно с тази мярка Радикалната левица предлага на правителството да предприеме законови действия по отношение на освобождаването на наемните работници от здравни и пенсионни осигурителни вноски. Работниците генерират печалба за работодателите и за държавата и е съвсем логично тези осигурителните плащания да са задължение на държавата и на работодателите.
По-големият обем финансови средства, които ще останат в ръцете на работниците, на самонаетите и на дребния бизнес, трябва да се превърнат в животворната глътка въздух, която да стабилизира икономиката на страната в краткосрочен план и да генерират сигурност у гражданите.
Все пак, Радикалната левица продължава да твърди, че силна икономика може да съществува единствено при централизирано планово стопанство, комбинирано със икономическа свобода за инициативността на самонаетите и дребния бизнес.
Бъдещето е на Радикалната левица!
Когато Държавата е на колене – Народът трябва да се изправи!

 

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 433,712 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

март 2013
П В С Ч П С Н
« Февр   Апр »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: