Вие четете...
Новини

ОСНОВИ ЗА СЪВМЕСТНА БОРБА – 11 част, Суверенни права на държавата

2116358295_5333c135d7Скъпи привърженици на Радикалната българска левица – Съюза на комунистите в България и Движение “Че Гевара”, в продължение на 11 дни ще предложим на Вашето внимание 11 основни сфери на инициативност, 11 основни сфери за съвместна борба на радикалната левица и безпартийните граждани срещу монополите и олигархията, които сме решени да реализираме, когато успеем да започнем ефективно да отстояваме интересите на обикновените българи в Народното събрание. Тези сфери са Правото на Труд, Социалното осигуряване, Данъчната политика и Държавния бюджет, Здравеопазването и Социалните права, Образованието, Прехраната, Природа и Социална инфраструктура, Културата/Спорта/Борбата срещу наркотиците, Жените и Семейството, Демократичните права и Свободи и, последната, Суверенните права на държавата.
Днес представяме на Вашето внимание единадесетата сфера на текущата политическа комунистическа инициативност.

Суверенни права на държавата

– Ние, Радикалната левица – Съюз на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, работим за Обезпечаване на суверенните права на Република България. Суверенните права на България ще бъдат обезпечени тогава, когато тяхната защита е в ръцете на народа, младежта, офицерите, сержантите и воините, които няма да търпят тяхното предаване в ръцете на САЩ, НАТО, ЕС и използването им за осъществяване на империалистическите планове на плутокрацията.
– Ние, Радикалната левица – Съюз на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, работим за Премахване на института на професионалната армия.
– Ние, Радикалната левица – Съюз на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, работим за Излизане от ЕС и от другите империалистически организации и съюзи.
– Ние, Радикалната левица – Съюз на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, работим за изваждането на България от Общата европейска политика за безопасност и отбрана, от европейската армия и сили за бързо реагиране.
– Ние, Радикалната левица – Съюз на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, работим за Изтегляне на всички български войски, използвани в империалистическите армии на Злото.
– Ние, Радикалната левица – Съюз на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, работим за Закриване на всякакви чужди (американски, косоварски, сирийски…) военни бази на територията на нашата страна и прекратяване на предоставянето на всякаква милитаристична помощ на НАТО, ЕС и САЩ.

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 435,030 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

март 2013
П В С Ч П С Н
« Февр   Апр »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: