Вие четете...
Документи, Новини

ОСНОВИ ЗА СЪВМЕСТНА БОРБА – 10 част, Демократични права и Свободи

121601-ccp-90th-birthday-3-of-11Скъпи привърженици на Радикалната българска левица – Съюза на комунистите в България и Движение “Че Гевара”, в продължение на 11 дни ще предложим на Вашето внимание 11 основни сфери на инициативност, 11 основни сфери за съвместна борба на радикалната левица и безпартийните граждани срещу монополите и олигархията, които сме решени да реализираме, когато успеем да започнем ефективно да отстояваме интересите на обикновените българи в Народното събрание. Тези сфери са Правото на Труд, Социалното осигуряване, Данъчната политика и Държавния бюджет, Здравеопазването и Социалните права, Образованието, Прехраната, Природа и Социална инфраструктура, Културата/Спорта/Борбата срещу наркотиците, Жените и Семейството, Демократичните права и Свободи и, последната, Суверенните права на държавата.
Днес представяме на Вашето внимание десетата сфера на текущата политическа комунистическа инициативност.

Демократични права и Свободи

– Ние, Радикалната левица – Съюз на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, работим за Отмяна на всички закони, механизми и практики, приравняващи работническата и народната борба към криминални действия и способстващи за сплашване от страна на работодателите.
– Ние, Радикалната левица – Съюз на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, работим за Свободна политическа и профсъюзна дейност на всички работни места.
– Ние, Радикалната левица – Съюз на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, работим за Задължителна синдикална защита за всички наемни работници на територията на България.
– Ние, Радикалната левица – Съюз на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, работим за Отмяна на антидемократичните закони на Европейския съюз и съглаженията с други страни за борба с тероризма.
– Ние, Радикалната левица – Съюз на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, работим за Разобличаване и противопоставяне срещу растящия институционален антикомунизъм в ЕС.
– Ние, Радикалната левица – Съюз на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, работим за Отмяна на законодателството в България и ЕС, което лишава или ограничава гражданските и човешките права на емигрантите и бежанците.

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 427,295 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

март 2013
П В С Ч П С Н
« Февр   Апр »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: