Вие четете...
Документи, Новини

ОСНОВИ ЗА СЪВМЕСТНА БОРБА – 3 част, Данъчна политика/Държавен бюджет

tumblr_lxfypwdUb01r9edavo1_500Скъпи привърженици на Радикалната българска левица – Съюза на комунистите в България и Движение “Че Гевара”, в продължение на 11 дни ще предложим на Вашето внимание 11 основни сфери на инициативност, 11 основни сфери за съвместна борба на радикалната левица и безпартийните граждани срещу монополите и олигархията, които сме решени да реализираме, когато успеем да започнем ефективно да отстояваме интересите на обикновените българи в Народното събрание. Тези сфери са Правото на Труд, Социалното осигуряване, Данъчната политика и Държавния бюджет, Здравеопазването и Социалните права, Образованието, Прехраната, Природа и Социална инфраструктура, Културата/Спорта/Борбата срещу наркотиците, Жените и Семейството, Демократичните права и Свободи и, последната, Суверенните права на държавата.
Днес представяме на Вашето внимание третата сфера на текущата политическа комунистическа инициативност.

Данъчна политика/Държавен бюджет

– Ние, Радикалната левица – Съюз на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, работим за – Освобождаване от данъци на семействата с доход до 12 000 лв. плюс 1 500 лв. за всяко дете на година.
– Ние, Радикалната левица – Съюз на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, работим за – 45% преки данъци за едрия капитал.
– Ние, Радикалната левица – Съюз на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, работим за – Премахване на ДДС върху горивата за отопление на жилища и за отопление в селското стопанство.
– Ние, Радикалната левица – Съюз на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, работим за – Премахване на ДДС от хранителните продукти, образованието, здравеопазването, електроенергията, използвана в жилищни сгради и селското стопанство, газта, телекомуникациите, ВиК.
– Ние, Радикалната левица – Съюз на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, работим за – Премахване на Публично-частното партньорство и прекратяване на договорите за строителство на държавни и общински обекти.

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 433,712 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

март 2013
П В С Ч П С Н
« Февр   Апр »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: