Вие четете...
Документи, Новини

ОСНОВИ ЗА СЪВМЕСТНА БОРБА НА РАДИКАЛНАТА ЛЕВИЦА и БЕЗПАРТИЙНИТЕ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ СРЕЩУ МОНОПОЛИТЕ И ОЛИГАРХИЯТА

wotwuСкъпи привърженици на Радикалната българска левица – Съюза на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, в продължение на 11 дни ще предложим на Вашето внимание 11 основни сфери на инициативност, 11 основни сфери за съвместна борба на радикалната левица и безпартийните граждани срещу монополите и олигархията, които сме решени да реализираме, когато успеем да започнем ефективно да отстояваме интересите на обикновените българи в Народното събрание. Тези сфери са Правото на Труд, Социалното осигуряване, Данъчната политика и Държавния бюджет, Здравеопазването и Социалните права, Образованието, Прехраната, Природа и Социална инфраструктура, Културата/Спорта/Борбата срещу наркотиците, Жените и Семейството, Демократичните права и Свободи и, последната, Суверенните права на държавата.
Днес представяме на Вашето внимание първата сфера на текущата политическа комунистическа инициативност.

1. Право на Труд

– Ние, Радикалната левица – Съюз на комунистите в България и Движение „Че Гевара„, работим за постоянна и стабилна работа за всички българи, за ликвидиране на безработицата.
– Ние, Радикалната левица – Съюз на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, работим за установяване на 35-часова работна седмица, 7-часов работен ден, 5-дневна работна седмица и за гарантиране на почивните дни.
– Ние, Радикалната левица – Съюз на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, работим за забрана на всички „гъвкави“ форми на заетост и на неосигурен труд.
– Ние, Радикалната левица – Съюз на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, работим за предоставянето на учащите се и на студентите, преминаващи през своята трудово-учебна практика, пълна заплата и гарантиране на техните пълни трудови, осигурителни и пенсионни права.
– Ние, Радикалната левица – Съюз на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, работим за 6-часов работен ден за трудещите се в тежки и вредни професии, за студентите и учащите се, принудени да работят.
– Ние, Радикалната левица – Съюз на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, работим за помощи за безработица за всички категории безработни в размер на 500 лв. на месец за целия период на безработицата.
– Ние, Радикалната левица – Съюз на комунистите в България и Движение „Че Гевара“, работим за безусловно предоставяне на безработните на пълна безплатна медицинска помощ.

Реклами

Дискусия

Коментарите са изключени.

Blog Stats

  • 453 813 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

март 2013
П В С Ч П С Н
« февр.   апр. »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Реклами
%d блогъра харесват това: