Вие четете...
История, Новини

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ!

offer_751_image_855_bigБългария е в лапите на мафията и олигархията! Управляват я продажни политически марионетки, обслужващи интересите на безродни престъпници! Държавата ни е разпродадена за жълти стотинки от шепа криминални приватизатори! Народът ни изчезва! Родината ни е под робството на клептокрацията – банда крадливи и уродливи в алчността си властници на прехода! Време е да вземем съдбата в ръцете си! Време е да дадем старт на НОВАТА БЪЛГАРСКА ЕРА!

Братя българи, Настана време разделно, когато ние, бедните и изтерзаните, се изправяме с гордо вдигната глава над руините на позорното си битие, за да се измъкнем сами от блатото, за да погледнем истината в очите и да признаем, че НИ ИЗЛЪГАХА! Ние сме излъгани, употребени, бедни, болни, безработни и гладни! Ние сме роби! Ние сме единствено СТОКА за Системата! За да оцелеем, трябва да я съборим! А за да съборим Системата, няма да ни помогне нито пионката-Президент, нито Служебно/Програмно правителство, нито всякакви консултативни съвети, нито така бленувания Граждански контрол! Всичко това НЯМА да бъде осъществено, защото ОЛИГАРХИЯТА няма да го позволи! Няма олигархия, която доброволно да се откаже от властта! Олигархията е брутална, алчна, кръвожадна! А България все още е във властта на олигархията!

Бунтът на недоволните, който всички ние сътворихме с надеждата за по-добър живот, е на път да капитулира!

Срещу справедливия гняв на народа се изправи цялата мощна капиталистическа машина. Властта предизборно се окопа – тя предлага козметични мерки, тя протака, тя отказва да изпълни справедливите искания на народа за съд над криминалните приватизатори, за национализация на ЕРП-тата, за забрана за участие в изборите на всички партии от прехода, които доведоха страната до поредната национална катастрофа! Илюзия е да мислим, че някакви си граждански квоти ще направят живота на българина по-добър. Илюзия е да мислим, че някакви мажоритарни избори ще успеят да вкарат честните българи в парламента. Защо? Защото олигархията и мафията ще прострят пипалата си над всеки, който е решил да влезе във властта с нечисти помисли! А такива има много. Нима е нужно отново да бъдем употребени, измамени и омърсени?! Време е да се отърсим от заблудите си и да помислим трезво – кой МОЖЕ да осъществи това, което народът ни в тези бурни дни искаше? Тези цели могат да бъдат осъществени ЕДИНСТВЕНО от РАДИКАЛНАТА ЛЕВИЦА Движение “Че Гевара” и Съюза на комунистите в България (СКБ). Това са фактите!

РАДИКАЛНАТА ЛЕВИЦА винаги е искала:

–    Ревизия на прехода, съд и реални присъди за криминалните приватизатори!

–    Национализация на всички стратегически отрасли в българската икономика!

–    Конфискуване на незаконно придобитото чрез кражба на националното ни богатство имущество!

Днес РАДИКАЛНАТА ЛЕВИЦА предлага:

Безплатни лекарства за всички пенсионери, безработни, социално слаби, хронично болни и хора с увреждания; Пределни цени за всички хранителни продукти в условията на хищническа криза; Незабавно спиране на субсидиите на партиите от прехода; Корупцията да се приравни към държавна измяна в Наказателния кодекс; Забрана на партии, създадени на етнически принцип; Създаване на Български национални банки, гарантиращи нисколихвени заеми; Закон за премахване на давността върху икономически, банкови и финансови престъпления срещу държавата; Забрана за участие в политическият живот на страната на организации, които получават финансиране от задгранични източници и/или са свързани с разграбването на Държавата през последните 24 години.

Край на илюзиите! Край на олигархията! Край на мафията! Време е да запретнем ръкави, за да я изметем! Време е да помислим за оцеляването на Родината ни!

Власт на народа!

Когато държавата е на колене, народът трябва да се изправи!

Един по-добър свят е възможен!

 

Движение “Че Гевара

Съюз на комунистите в България (СКБ)

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 427,454 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

март 2013
П В С Ч П С Н
« Февр   Апр »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: