Вие четете...
Новини

Радикалната левица: прокурор и съд за Иван Костов

KostovУтре, 05.02.2013 г. (вторник) в БТА от 12 ч., Радикалната левица (Движение “Че Гевара” и Съюз на комунистите в България) организира пресконференция на автентичните леви, в която те ще поискат ревизия на приватизационните сделки на правителството на Иван Костов, прокурорска намеса, ликвидиране на депутатския имунитет и реална съдебна санкция за председателя на ДСБ.
Повод за исканията на Радикалната левица по отношение на лидера на ДСБ са престъпните му действия, довели до нанасянето на огромни икономически, политически и морални щети на българската държава.
“Дивата приватизация, осъществена в началото на годините на прехода, доведе до невъобразимото, неправомерно и криминално обогатяване на хора, избрани от политическата върхушка, управлявала страната. Време е всички криминални политически марионетки в България да си получат заслуженото! Започваме с Иван Костов, да се готвят следващите!”, – смятат от Радикалната левица.
Радикалната левица, изразяваща възмущението на милионите мизерстващи българи, настоява за намесата на всички отговорни институции в страната, за да не останат извършителите на тежките посегателства срещу общонародната собственост ненаказани.
По време на пресконференцията ще бъдат изложени и припомнени конкретни корупционни сделки, ощетили държавата, непреследвани от закона и до днес.
Призивът на Радикалната левица е подкрепен от движения и организации от целия идеологически спектър извън Народното събрание.

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 433,712 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

февруари 2013
П В С Ч П С Н
« Ян   Март »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: