Вие четете...
"Че Гевара" - България, Новини, International

Комунистите: Стефан Тафров е “фашистки лакей”, а “ПЕС е лицемерна банда от съглашенци и идейни мекотели”

НИЕ ИСКАМЕ МИР!

До Бойко Борисов
Министър-председател на Република България
До Сергей Станишев
Председател на Партията на европейските социалисти
и Българската социалистическа партия

Уважаеми Г-н Борисов,
От дълго време наблюдаваме, първоначално с интерес, после с озадачение, а напоследък – с открито презрение, поведението на Стефан Тафров по отношение на нацизма и съвременните му форми.
С огромно огорчение разбрахме, че България, чрез гласа на официалния ни представител в ООН г-н Тафров, е гласувала “въздържала се” по време на приемането на резолюцията на Генералната асамблея на ООН, осъждаща героизацията на нацизма – факт, случил се на 26.11. 2012 г., за който българското общество е държано в неведение.
Досега се възпирахме от коментар, за да не накърним достойнството на държавата ни, която всички Вие представлявате. Но, както сами разбирате, дори пословичното търпение, с което са известни българските комунисти, все някога свършва.
Г-н Министър-председател,
Нали Ви е известно, че на езика на дипломацията “въздържал се” означава мълчаливо съгласие, а в конкретния случай – срамна прегръдка с нацизма и съвременните му форми?
Нали Ви е известно, че всеки, който разбере за позицията на България по отношение на тази резолюция, ще реши, че точно Вие, г-н Борисов, макар и да не носите вина, сте автор на гнусен и позорен акт за вековната ни Родина – превръщайки я отново в колаборационистка метреса на възраждащия се нацизъм?
Уважаеми Г-н Борисов,
Българската автентична левица е дружелюбна, толерантна и приятелски настроена към всички български представители в ООН, които ГОСТУВАТ в тази организация чрез вота на народа си. Но българската автентична левица не обича гостуващите в ООН български представители да забравят, че не са собственици на българския народ, а още повече на неговото съзнание и решения!
Г-н Борисов, предайте на Стефан Тафров следното, много молим: да не влиза с кални обувки в къщата на народа и да не се опитва да подмени стопанина в България – т.е. никога вече да не поставя Родината ни в срамния списък на нацистките отрепки и техните слуги!
Изпращаме Ви няколко въпроса, на които се надяваме да отговорите, а именно:
1. Как си позволява Стефан Тафров (официалния български представител в ООН) срамното решение да гласува от името на България “въздържал се” относно предложената от ООН резолюция против нацизма?
2. Как си позволява Стефан Тафров, чрез акта си на гласуване в ООН, открито да причисли България към държавите, в които негласно се лобира за прокарване на неонацистки политики?
3. Как си позволява Стефан Тафров, чрез акта си на гласуване в ООН, на държавата ни да бъде поставена оценка Слаб (2) по отношение на Човешките права?
4. На кого служи Стефан Тафров? На българския народ, който е доказал подкрепата си към антифашизма, или на задграничните си господари?
5. Кой даде право на Стефан Тафров да окупира държавата ни, превръщайки я в заложник на личния и лобисткия му идеен погром?
6. Кой даде право на Стефан Тафров да разхищава парите на българските данъкоплатци, които “поглъща“ с антинародната си “мисия” в ООН?
7. Стефан Тафров ли е човекът, който се опитва да отрови имиджа на България пред международната общност като антифашистка държава?
Ние, автентичната левица в България, не се съмняваме кой е идейният подстрекател на скандалното поведение на Стефан Тафров в ООН! В този смисъл започнахме дори да се питаме: „Българин ли е Стефан Тафров“. Защото, ако беше българин, никога нямаше да позволи Родината ни отново да бъде вплетена в срамната и нечистоплътна неонацистка завера.
Оставаме с впечатлението, че, отдаден на идеята да посее псевдодемокрацията на капитализма в България и по света, Стефан Тафров е забравил, че трябва да е слуга на народа си, а в този смисъл и изразител, и изпълнител на неговата воля.
Уважаеми Г-н Борисов,
Мислим, че Стефан Тафров е поставен на погрешното място! След дълги и продължителни наблюдения върху поведението му, Ви съветваме в бъдеще да не се доверявате на погрешните хора и да поставите Стефан Тафров там, където му е мястото – да управлява само собственото си Его. Там вероятно ще успее!
Г-н Борисов,
Консултирайте се с български и чуждестранни дипломати, за да получите точна и ясна информация що за дипломатическа компетентност има в Стефан Тафров. Помислете дали постъпката му не е цинична и не трябва ли той незабавно да напусне ООН! Сигурни сме, знаете, че в ООН няма място за политически “метреси”!
Ето защо, в името на българското национално достойнство и независимост, в името на 20-вековната българска история и култура, в името на антифашистка България, Ви призоваваме – поправете грешката си и отзовете Стефан Тафров от ООН!
(Но, понеже писмото е адресирано и до Сергей Станишев, ще се наложи да продължим.)
Станишев, не сме те забравили! Ще ти говорим на Ти, за което не искаме да ни прощаваш. Възприеми го като общуване между непоколебими мaрксисти и неосъзнат пъпчив подрастващ със слаб успех.
Като председател на ПЕС, ти, г-н Станишев, допусна европейската социалдемокрация също да гласува “въздържала се” в резолюцията на ООН, осъждаща нацизма по света. Срамно, Станишев! Срамна и позорна е съвременната социалдемокрация, която ръководиш, Станишев! Партията на европейските социалисти, Станишев, на която организация си председател, е лицемерна “банда” от съглашенци и идейни мекотели. А доказателство за последното е гласуването в ООН на 26.11. 2012 г. на всички държави, чийто правителства са от партии, членове на ПЕС.
Твоето време в лявото пространство, Станишев, изтече – както капките от снощния дъжд!

Съюз на комунистите в България и Движение “Че Гевара”
28.11.2012 г.

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 427,303 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

ноември 2012
П В С Ч П С Н
« Окт   Дек »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: