Вие четете...
Новини, International

Честита победа, Венецуела! Честита победа, др. Чавес!

Уважаеми другарю Чавес,
Сърдечно Ви поздравяваме с преизбирането за президент на Боливарска република Венецуела.
Държим да изразим от името на Съюза на комунистите в България и на Движение „Че Гевара“-България огромното си уважение към Вашия личен принос за решителните социалистически промени, които преобразяват цяла Южна Америка.
Ръководейки Боливарска република Венецуела, Вие играете основна роля в преодоляването на трудностите пред световното социалистическо и комунистическо движение, променяте съзнанието на всички обикновени хора, създавате нови критерии за реална демокрация, свобода и солидарност. Успехите на Венецуела са пример за всички свободомислещи и антикапиталистически настроени хора по целия свят.
Бихме желали специално да Ви благодарим за нашата успешна съвместна работа с представителството на Боливарска република Венецуела в България. Силно сме впечатлени от градивната атмосфера и оптимистичното настроение, което представителите на Венецуела създават сред българските граждани и които стоят в основата на прекрасните взаимоотношения между нашите два народа.
Водени от убеждението, че днес повече от всякога социализмът е нужен на България и на Венецуела, на Европа, на Южна Америка, на целия свят, ние ще продължим нашето успешно сътрудничество, като винаги ще разчитаме на Вашия личен пример и борбеност!

Като Ви желаем здраве и още много успехи във Вашата отговорна политическа дейност,
оставаме с уважение:

Съюз на комунистите в България
Движение „Че Гевара“-България

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 435,030 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

октомври 2012
П В С Ч П С Н
« Септ   Ноем »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: