Вие четете...
История, Новини

„Зелените“ продадоха гражданите

След публикуваната стенограма от днешната среща на Бойко Борисов с представители на „зелените“ се потвърдиха нашите най-лоши прогнози. Организаторите на протестите се прегърнаха с представителите на властта в интерес на частния бизнес. За замазване на очите на гражданите бяха предприети „необходимите“ отстъпки, които трябва да гарантират свободното експлоатиране на природните ресурси на България, визирани в Закона за горите, от страна на частния бизнес. Българския народ отново беше продаден от политически мимикрии, този път облечени в „зелени“ одежди.
Няма бъдеще пред Народ, който върви след псевдо-пророци и продажни лидери. „Зелените“ за пореден път демонстрираха своето „гъзослагачество“ и се врекоха във вярност, разбирателство, коленопреклонство и кръстна гъвкавост пред Правителствените чиновници и Кабинета. Тяхната очаквана кабинетна лоялност е предателство спрямо хилядите обикновени българи, които излязоха на улиците, за да защитят Родината от алчността на частния бизнес.
В същото време мълчанието на „Зелените“ по отношение на причините, породили огромната пропаст между управляващи и управлявани, е повече от наглo. Нито дума за правото на българина да бъде основен фактор в управлението на собствената си държава и за отнетите му права в областите на труд, образование, здравеопазване и отдих. Нито дума. „Зелените“ имат меркантилния навик да се правят на „протестиращи“ за тревички, горички, животинки и водички, но не и да нарекат проблема с истинското му име – ГРАБЕЖ.
Защо?
Пределно ясно е! „Зелените“ не искат да се борят срещу системата на частна пазарна реалност, а единствено за собствените си интереси, насочени към овластяване и финансиране на либералните си проекти. Те са готови да уверят всячески Правителството и парламента в своята лоялност, стига да им бъде поласкано самолюбието и да им бъде гарантирано мястото около масата за преговори. Така се чувстват важни.
А Народът?
Народът отново се превръща в маша на долнопробни политически инстинкти, които имат за цел единствено да гарантират печалбите на частния бизнес и да стоят като цирей на гърба на хората!
„Зелените“ не искат да бъдат част от Народа си – те искат да бъдат част от управлението! Искат да бъдат бъдещите защитници на частния бизнес!
А докато частния бизнес управлява – дотогава Народът ще влачи своя хомот!

Зелен, жълт, сив, син, розов (бесепарски) или някакъв друг хомот – няма значение!

Хомотът си е Хомот!

Ние имаме съвсем прости цели, съвсем ясни задачи:
Властта – в ръцете на Народа!
Собствеността – в ръцете на Народа!
България – в ръцете на Народа!

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 435,030 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

юни 2012
П В С Ч П С Н
« Май   Юли »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: