Вие четете...
Новини

ВЪН ТЪРГОВЦИТЕ ОТ ХРАМА!

Промените в Закона за горите са поредният опит на българската плутокрация да демонстрира явно кой управлява държавата. Българският народ получи нагледен урок как управляващата класа смята да защитава интересите и печалбите си – грубо, нахално, безапелационно, нагло.
Текстовете, приети от т.нар. „Народно“ събрание са не само лобистки – те са аморални, реваншистки, меркантилни. А „народните“ избраници – маша в ръцете на господарите си; маша в ръцете на крупния бизнес.
В тези дни ние станахме свидетели на факта на кого всъщност принадлежи държавата – България е дойната крава на безродните български капиталисти.
Вече нямаме нужда да задаваме въпроси, нямаме нужда да чакаме отговори.
НИЕ ЗНАЕМ!
България е държавата, която възстанови робовладелството и днес всеки гражданин, който работи, за да оцелява, е роб. Роб на низките инстинкти на робовладелците, които са се просмукали във властта, в парламентарните партии, в медиите и са се нарекли „народни“ представители и „български“ бизнес.
Законът за горите е само нищожна брънка в този грабителски пир!
На Народа не му остава нищо друго освен да приеме ролята на Чумата и да изгори благоденствието на управляващите, на парламентаристите и на техните костюмирани господари.
Народът няма нужда от закони, които да обслужват бизнес интереси! Народът има нужда от своя собствена държава, която да работи единствено в негов интерес и която да изработи механизми, които да отхвърлят всеки опит за експлоатация над природата, над трудовите граждани, над българските ресурси.
ВЪН ТЪРГОВЦИТЕ ОТ ХРАМА!
Сега най-актуалното социално противопоставяне се разкрива по пределната гражданска политическа линия: българският народ срещу експлоатиращия бизнес и неговите политически марионетки!
Всеки гражданин днес трябва да бъде ПОЛИТИК и да е готов да вземе съдбините, бъдещето на България в собствените си ръце!
Да изметем крадливия бизнес!
Да възродим Родината!
Да изхвърлим парламентарните марионетки от властта!
Политиката – територия чиста от бизнесмени и олигарси!

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 433,711 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

юни 2012
П В С Ч П С Н
« Май   Юли »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: