Вие четете...
"Че Гевара" - България, Новини, International

Министър Николай Младенов – международен престъпник или обикновен?

Министър Николай Младенов се държи в държавната си дейност като изпечен международен престъпник, който прикрива и подпомага терористични групировки. Той организира в столицата на България среща на лица от сирийски произход, които са виновни както за смъртта, така и за планирането на смъртта на човешки същества. 

Уведомяваме гражданите на Републиката и медиите, че снемаме своето гражданско доверие от министър Николай Младенов и обявяваме, че за нас той е лишен от гражданска и политическа легитимност като държавен чиновник. Смятаме, че от днес той може да представлява всеки друг, но не и членовете на Съюза на комунистите в България и членовете на Движение „Че Гевара“.

Каква е предисторията и нашите основания:
Един от основателите на изпълнителния комитет на Сирийския национален съвет (който наскоро бе приютен от министър Младенов на среща в България) Хайтам Малех призова да бъде убит президента Башар-ал-Асад, неговата британска жена и трите му деца. Малех иска семейството на Асад да бъде убито по същия начин по който беше убит и Муамар Кадафи (“Opposition Leader Wants Syrian President and His Family Sodomized and Murdered„).
Кадафи беше содомизиран с помощта на „Бикета“ („Нож на Бекер“), след като беше заловен през октомври от бунтовниците на Националния преходен съвет на Либия, които са пряко свързани с Ал-Кайда. Разкадровката на видеозаписа, качен на уеб-сайта GlobalPost, ясно показва как един бунтовник вкарва нож в ануса на Кадафи.
Злобата на мюсюлманските фанатици не подмина и семейството на Кадафи.
Асад и неговото семейство ще бъдат убити в Сирия. Тяхната следваща крачка ще бъде много кървава. Преди два месеца ние му предложихме да ни остави и да замине, но вместо това той се обърна срещу своя народ. Краят за него ще бъде същият, какъвто и за Кадафи“ – каза Малех по време на интервю във вестник „Телеграф“.
Това изказване беше игнорирано от водещите средства за масова информация в САЩ.
Сирийският национален съвет е признат днес и се подкрепя от 12 държави-членки на ООН – включително от Франция, САЩ, Испания, България, Тунис, а също и от либийския Национален преходен съвет. Последният тясно си сътрудничи със Сирийския национален съвет и със „Свободната сирийска армия“.
Преди няколко седмици беше съобщено, че МИ6, ЦРУ и САС присъстват в Сирия и работят съвместно със „Свободната сирийска армия“ и със Сирийския национален съвет, за да бъде свален режимът на ал-Асад. Мнозина експерти приемат, че „Свободната сирийска армия“ е продукт на НАТО.
Тя се състои в огромната си част от бойци на „Мюсюлманските братя“ – които са едни от структурите, работещи с британското разузнаване – и се финансират, поддържат и въоръжават от САЩ, Израел и Турция.
По данни, предоставени на американските сенатори от директора на ЦРУ„Свободната сирийска армия“ и в опозицията на Сирия има засилен наплив на бойци от Ал-Кайда, които са виновни за редица терористични актове в Сирия.
Всичко това ни поставя пред един много важен въпрос: „Защо министър Младенов подкрепя терористи, обвинени за хиляди жертви в САЩ, Европа, Близкия Изток, Азия, Африка„?
С това негово поведение България е превърната в своеобразен тил, логистична база на мюсюлманския тероризъм!
Като имаме предвид ролята, в която Република България е поставена от лицето Николай Младенов, не ни остава нищо друго освен да заявим:
„Министър Николай Младенов се държи в държавната си дейност като изпечен международен престъпник, който прикрива и подпомага терористични групировки. Той организира в столицата на България среща на лица от сирийски произход, които са виновни както за смъртта, така и за планирането на смъртта на човешки същества.
Уведомяваме гражданите на Републиката и медиите, че снемаме своето гражданско доверие от министър Николай Младенов и обявяваме, че за нас той е лишен от гражданска и политическа легитимност като държавен чиновник. Смятаме, че от днес той може да представлява всеки друг, но не и членовете на Съюза на комунистите в България и членовете на Движение „Че Гевара“.

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 435,288 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

юни 2012
П В С Ч П С Н
« Май   Юли »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: