Вие четете...
Новини

Реакции на политическите партии след пернишкото земетресение:

БСП: Земетресението е резултат от лява вълна, която ще помете лошото управление на ГЕРБ .
ГЕРБ: Трусовете са резултат от 20-годишното бездействие на всички правителства преди нас. Възложил съм на министър Павлова, там и Дянков ще помага, да се направи необходимото да се наместят земните пластове
ДПС: Земетресението е нищо в сравнение с трусовете, които могат да се случат ако някой реши да излолира ДПС от властта.
СДС: Иван Костов е виновен. Истинският епицентър е в Драгалевци.
ДСБ: Земетресението е поредният опит на олигархията и лабораториите на КГБ и ДС да направят така, че да няма Синя коалиция. Очевидно е, че се уплашиха от нашата смелост, решителност и компететнтност да бъдем алтернатива на статуквото. Искаме да напомним, че по време на управлението на правителството на Обединените демократични сили (1997-2001) в страната не се случи нито едно земетресение.
АТАКА: Психотронната атака на евреите (явни и тайни) и предателите срещу българския народ е част от световния заговор за неговото унищожение.
РЗС: В приемната на РЗС са получени документи от високопоставен източник, чиято самоличност ще премълчим с оглед на неговата сигурност, които ясно изобличават виновникът за земетресението. Даваме му срок до сряда, 12ч. на обяд са си признае сам. Ако не го стори, ние ще огласим информацията с която разполагаме и ще им се види тясна България.
Меглена Кунева: България за гражданите благодари на всички граждани, които излязоха от домовете си за да ни подкрепят тази нощ. Приятели, вашето доверие ни прави силни и ни вдъхва оптимизъм.
„Спри земетресението, като изпратиш SMS с текст STOP на номер 1234“.

Съюзът на комунистите: Земетресението е само началото!

Advertisements

Коментари

Коментари са забранени.

Blog Stats

  • 435,030 hits

Работнически Литературен Фронт

Светът днес / The World Today

Календар

май 2012
П В С Ч П С Н
« Апр   Юни »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

ПРИСЪЕДИНИ СЕ КЪМ РЕВОЛЮЦИЯТА

Advertisements
%d bloggers like this: